Sayfa 85/1001 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop - XIV

Dax kopmuş gidiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    oğlum LC Waikiki de çalışıyor tüm mağazalarda kapatılma kararı çıktığını söyledi ...
    Çok geçmiş olsun mehmet abi..inşallah sorun kısa sürede çözülecek herkes işine gücüne kaldığı yerden devam edicek

3.  Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    gunaydin esnaf...yuksek acan palaya tesekkurler...

mokoko fornasyonu bugun de devam eder
    Delikanlı adam bugün shortlar bence bol bol

4. Dün neden basmadığı palanın neden dünyanın en kulağı kesik speği oldu bugün bir kez daha açığa çıktı

5. bizler o dibe gelsin bu dibe gelsin demememiz önemli binlerce yatırımcı var zararda olan batmak üzere olan fertler
    anlaşılmalıdır ki Temenni ile yatırım kararı olmamalı .
    Ayrıca bu gün için kim söyleyebilirdi ki Tüpraş'ı 120 lirada almaya değer görürken, kimisi 60 lirada uygun görür ve alır.

Serbest piyasa.

bizler bilinçli olup İnsanların, alım için çeşitli stratejiler ve noktalar belirleyebilir, bunu yapmaları insanları "kötü" yapmaz.

6. Moody's: Petrol fiyatlarındaki düşüş, rusya, kazakistan ve azerbaycan bankalarının kredi notları açısından negatif
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

7.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Dün neden basmadığı palanın neden dünyanın en kulağı kesik speği oldu bugün bir kez daha açığa çıktı
    😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun mehmet abi..inşallah sorun kısa sürede çözülecek herkes işine gücüne kaldığı yerden devam edicek
    daha kötü duruma düşenleri düşününce bir oğlumuz var ne gerkiyorsa yardımı ben tarAFINDAN KARŞILANIR

Sayfa 85/1001 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •