Sayfa 217/1001 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Bende şu algı var kaldıraçı 5 in altına düşenlere satış geliyor.. mesela pgsus 400 lirayken 86 ya yürüdü, ne zaman 1500 liraya çıktı hisse 26 düştü... şimdi hala 1000 lira kaldıracı 2.. haliyle hisse gidemiyor.. spot alırım daha iyi diyor, spotada alıcı geldiği için veriyorlar...

Şuan bim 55 lira, fiyatı 395 lira kaldıracı en yüksek hisse 9.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bende vob tarafında olduğumuz münasebetiyle hızlı hareket edenler gerekli pozlarına giriş çıkışlarını yapmalı tabiiki

ama nasılki taban bulundu diyemiyorsak DİP çalışması tamamlanmıştır yukarıya harekette dolmuşa binmeyen kalmasın da dememeliyiz değil mi?
    Ben 81900 da dip yaptoğımızı hem aynı gün 2 3 bin puan geri aldığında hem dow eksi 10 ken ertesi gün bizi etkilemez demiştim.. 92 bin altı mal almak her zaman riskli şu an için

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Grafik SP500 Üzerinden kriz ve toparlanma tarihleri bana göre böyle diye sosyal medyada okudum görmeyenlere görsün .

. Önümüzdeki 10 yıl (2030) ve sonrası 2039 a kadar gerçek boğa için.. 2020 ile 2039 a kadar olacak bir periyoda girdik. 2039 larda tekrar zirveden satış periyoduna dönen bu zaman tünelinde beklediğim hareketler şöyle.

Bu testere formasyonu uzun vade herkesi biçer..
    Bu periyot tepelerinde satıp, alttan alan yine parasını katlar bana göre..
    Ama her tepede daha yukarısını bekleyen bir 3-4 sene daha bekler ve hep satışı kaçırır.. vs vs.. denilmiş
    2023 de hükümet değişirse borsa 200bin e gider yeni hikaye yaratırlar... ancak drğişmezse o formasyon çalışır...

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Bakın arkadaşlar hastalığı hafife almayın. Benim arkadaşım beş gün önce hastaneye başvurdu doktor soğuk algınlığıı olmuş bir şey olmaz dedi ilaç yazdı gönderdi bu beş gün içinde temas ettiği kişinin sayısı belirsiz. Kendisi esnaf İstanbul’da çok merkezi bir yerde. Dün gece ambulansla hastaneye zor yetiştirdiler. Ateşi 40° ve bütün belirtiler baş gösteriyor. Dün geceden beri ateşini düşüremiyorlar. Tahlil sonuçları iki günde çıkarmış. Sonuçların çıkması için örnekler Ankara’ya gitti. İstanbul’da henüz bunu yapabilen bir yer yok bu şekilde anladım. Şimdi soruyorum biz süreci nasıl yönetiyoruz ?
    hastaneye gelen kişilere grip muamelesi yaparsak tamamen kontrolden çıkacak diye düşünmüştüm ve artık bunun geri dönüşü olduğunu zannetmiyorum. Doktorların bile bu kadar bilinçsiz olduğu yerde halk ne yapsın.
    Bu iş için tek çözüm var hastaneye gelen grip şüphesi olan herkesin istisnasız test edilmesi gerekiyor. Ama nedense bunu yapmaktan çekiniyorlar.
    Allah sonumuzu hayretsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sayın steafan öncelikle geçmiş olsun.
    her mesleğin kuralları var doktorların yaptığı bilinçsizlik değil. gerekli belirtiler dahilinde gerekli testleri isterler.
    ha otorite şu an olağan dışı bir pandemi ile karşı karşıyayız gerekli kriterler(yüksek ateş öksürük nefes açlığı) olmasa da başvuran herkesten test isteyin derse ve doktor istemezse o ayrı. her başı ağrıyana beyin kanaması varmı diye bakılmaz gibi gibi...
    lütfen söylemlerimize dikkat edelim. tekrar geçmiş olsun...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    .. grafik atanlara lafım yok
    yükselen piyasada grafiğe ne gerek var.
    ne alsan fizan'a gider zaten

yada tersi durum'da da dikkatli olunmalı STOP kuralları devrede olsun inşaallah

6.  Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Biz de senin gibi gazcılara karşı 120 bin endeksete uyardık, gazcıların trenine binmeyin yanarsınız dedik, o günden bu güne endeks 87 bine geldi,
    Görevin bittiyse, ekibine dönebilirsin.
    122 de bütün pozisyonlar kapandı nakite geçildi diye yazan benim ..

benim ekibim yok.

ha sen sanırım bir ekiptesin

boş beleş bilgisiz çamur atma eziklik kıskançlık ekibi...

bu kdar azılı shortcunuz.

bir taneniz 122 de short açıp 88 e geldi mi yok.

eeee madem bildin

122 de short açmış olsan şu an zengindin. burda bana yazıyor olmazdın sanırım.

siz hepiniz.. zavallısınız.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
     Alıntı Originally Posted by PISKOPAN Yazıyı Oku
    hay beynimin ana arter ve labirentlerinde gezinen gazin muhteviyatini seviiim...

sevim kos bankalar mucbiriyetten taban oluyor...

iyiki banka sortladik sabah...negrek endeks sortlayamaya bimini migrosunu...pegazus zaten cebte hergun %8-10 monoya bagladik...
    gunaydin esnaf...

dun sabah yuksek acilista yapilan banka sortlar...guzel bi karla kapatilmistir garan akbnk isc...pegazus sortlarla da vedalasildi...

bekle gor pozisyonuna gecildi...

sercannn...cocum napdurun?..
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

8. dax %4,5 yukarda

Sayfa 217/1001 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •