Artan

8,25 10 12:55
11,14 9.97 12:55
6,23 9.88 12:54
175,00 9.86 12:55
263,00 9.77 12:55
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 12:54
174,90 -9.98 12:55
11.090,00 -9.98 12:55
41,94 -9.96 12:55
142,00 -9.96 12:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.708.577.114,90 12:55
4.683.494.404,33 12:55
3.488.783.471,61 12:55
3.032.983.626,50 12:55
2.890.493.881,34 12:55
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Ortamda doktor çokmuş anlaşılan. Doktor yeterince bilinçli olsaydı belirttiler henüz tam net değil ama bir hafta evde kalın kötüleşirseniz gelin diyebilirdi. Soğuk algınlığı korkulacak bir şey yok diyip halkın arasına karıştırdığınız insan virüslü çıkınca ben de kızarım arkadaş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazmamak için çok direndim ama olmuyor. Anlatamıyorum galiba. Doktorun elinde kit yok, cihaz yok. Doktor başına düşen hasta sayısı bok gibi. Virüs şüphesinden bahsetse, hasta ortalığı ayağa kaldıracak. Başhekimi bir dert, anabilim dalı başkanı bir dert, sağlık bakanlığı bin dert. Daha ne bekliyorsunuz doktordan. Kızacaksanız,
    1) Çin'de olaylar ayyuka çıktığı ilk zamanda turizm sıkıntıya girmesin diye önlem almayan hükümete,
    2) Mekke'ye 21000 adam gönderen Diyanete ve hükümete,
    3) Yurt dışı temaslarına zamanında engel olmayan İçişleri bakanlığına, hükümete,
    4) Hala marketlerde bile eldiven-maske taktırmayanlara, açıkta ekmek-gıda satılmasına hala çözüm bulmayanlara,
    5) AVMlerde ve diğer toplu bulunan ortamlarda gerekli önlemleri almayanlara,
    6) Virüse önlem toplantısında bile hala millete konut kaktırmaya çalışanlara
    .
    .
    .
    .
    kızın. [emoji35]
    Son olarak, doktor değilim, olsaydım daha farklı yazardım.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yazmamak için çok direndim ama olmuyor. Anlatamıyorum galiba. Doktorun elinde kit yok, cihaz yok. Doktor başına düşen hasta sayısı bok gibi. Virüs şüphesinden bahsetse, hasta ortalığı ayağa kaldıracak. Başhekimi bir dert, anabilim dalı başkanı bir dert, sağlık bakanlığı bin dert. Daha ne bekliyorsunuz doktordan. Kızacaksanız,
    1) Çin'de olaylar ayyuka çıktığı ilk zamanda turizm sıkıntıya girmesin diye önlem almayan hükümete,
    2) Mekke'ye 21000 adam gönderen Diyanete ve hükümete,
    3) Yurt dışı temaslarına zamanında engel olmayan İçişleri bakanlığına, hükümete,
    4) Hala marketlerde bile eldiven-maske taktırmayanlara, açıkta ekmek-gıda satılmasına hala çözüm bulmayanlara,
    5) AVMlerde ve diğer toplu bulunan ortamlarda gerekli önlemleri almayanlara,
    6) Virüse önlem toplantısında bile hala millete konut kaktırmaya çalışanlara
    .
    .
    .
    .
    kızın. [emoji35]

3.  Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    Devletimizde Sağlık bakanımızda süreci çok iyi yönetiyorlar, bırakın devlet düşmanlığı yapmayı. birlik ve beraberlik içinde şu mikroptan kurtulalım ondan sonra sonra nefretinizi kusmaya devam edersiniz nasıl olsa.

Bizler insan olarak daha iyisine layık olmadığımızı mı ima ediyorsunuz ?

elbette eleştiri yapılmalıki insanlar burada şu yanlışı yaptık düzeltelim demeli yok poh poh lamakla bu işin çözüleceğini zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

4. yukaradaki mesaja ileveten okuyorum sizlerinde malumu
    şu aralar hepimize gelen mesalar var gaz su elektrik abone, iptal vb işlemleri online yapabilirsiniz adı altında msj geliyor bugüne kadar niye milleti ayağınıza getirdiniz madem yapabiliyordunuz saatlerce sıra beklettiniz adama sormazlar mı ?

5. cutter ı yemeğe çıkardınız dün akşam galiba

.............

Son düzenleme : JAS; 20-03-2020 saat: 13:39.

7. TTKOM ve TCELL imtiyaz süreleri vs nedeni ile ileriye projeksiyon yapmayı zorlaştıran şirketler.

Internet elektrikten kritik oldu, yani elektrik gidince idare ediliyor ama internet gidince insanın canı sıkılıyor.

İleride daha da kritik olacak gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    Senin 6500 gönderin var Vadeli işlemlerle ilgili 100 den fazla gönderi çıkar birdaha yazmam
    eğer eski yetme değilsen

beni bilen bilir

gönderilerimin %35'i borsa %45'i haber %20'si malum şahıs ve parti yalamalarının pisliklerine su yüzüne çıkarmaktır.

şimdi yüzde hesabını rakamsal olarak açıklamamı yapmamı istemiyorsan bir daha bana yazma.

eğer yeni yetme isen önce biraz izle sonra konuş.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •