Bizim milletimiz gururuna yedirip satmaz asla diycem ama, bu borclarla artik mümkün degil.
Bahsi gecen yasa bile aslinda sportif hisseler icin oldukca iyi bir beklenti. Fiyatlanir diye düsünüyorum. Mayislar GS nin olsun diyelim....
Bizim milletimiz gururuna yedirip satmaz asla diycem ama, bu borclarla artik mümkün degil.
Bahsi gecen yasa bile aslinda sportif hisseler icin oldukca iyi bir beklenti. Fiyatlanir diye düsünüyorum. Mayislar GS nin olsun diyelim....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Arttırıyorum 300 olur. [emoji23][emoji23][emoji23]
Para tekniği yapar.
Ben çevreme 3 yıldır söylüyorum. Takımlar bu kadar borç yükünden satış haricinde çıkamazlar diye. Ya olur mu öyle şey satılır mı lafları çok duydum. Şartlar bunu gerektiriyor. İngilizler salak mı? Eğer öyle bir durumda sportif başarı ülkemizi de dünya gözünde level atlatır.
Satılınca 20 olunca bu kuşçuyu görecem
20 az kardeşim. 200 de çok geldi. 50 de anlasalim
4 üzerinde iken agliyordun, şimdi utanmadan hala sataşıyorsun. Ağaların da kayıp
20 olmasını isterim ama imkansız. 20 olsun, sana yemek ısmarlarım. Anlaşılan izmirdesin. Ama gaz vermeyi bırakman lazım.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri