yabancı oranı ne oldu acaba.. bence bu virüs satışlarından sonra milli bir borsamız olacak ve adı da tüysiklet borsası olacak..yazıyorum buraya.. Originally Posted by ConSenSus SenSor Tüysikletlere ü$ü$me var KARADUMAN..
Originally Posted by ariston PGSUS hacimde 5. oldu. ilk sefer de vur kaç yaptık ikinci kar bırakmadı. AK, Global satıyor Meksa, Garanti Zirat alıyor. Tepki zayıf kaldı. Ariston Bey. 12 ay hariç tüm vadelerde işlem yapıyorum PGSUS ta Sonra birbirimizi ütmeyelim de. İstersen emirlerimi silebirim.
Originally Posted by thebigshort 105.00 Bipten Dün Öğleden sonra açtığım vurkaç longları teslim edilmiştir emeği geçenlere teşekkürler ben günlüğümü aldım orta vadeli mal ve long ile yola devam vura kaça ben mekanı kapatıyorum 102.xxxx rakamlardan malı yerini koydum
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by KARADUMAN yabancı oranı ne oldu acaba.. bence bu virüs satışlarından sonra milli bir borsamız olacak ve adı da tüysiklet borsası olacak..yazıyorum buraya.. Yabancının da orası bile dağıldı ), onunçün oranı bile mühim değil $u a$amada malesef..
Ben flat. Bugun iyi kazandik. Haftasonundan bu kadar korkmasa millet iyi olacak. Yarim saat sonra bakarim.
Originally Posted by thebigshort 102.xxxx rakamlardan malı yerini koydum Bari pala da koysaydı.. )
Daha almadim garan. Beklesin pusto😂
Hiç Dolar'a da ses etmiyonuz..
Forum Rules
Yer İmleri