Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Ortaçağdaki veba salgını avrupa daki insanların hısristiyanlığa karşı bakış açısını çok değiştirdi. Şimdi sırada corona virus var. Bakalım artçıl etkileri ne olacak.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Hala siyasi hesap Peşinde hükümet

Camiler kapatıldı denmesin diye sadece Cuma ve Kandilde kapalı camiler

E diğer vakit zamanlarında camiler bomboş tabii

100.000 cami 150.000 çalışan

Haftada 1 gün 30 dk için ihtiyacı karşılıyor

Hoş 150.000 İmama da gerek yok

Cemaatten biri de İmamlık yapabilir zaten
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Real Madrid eski başkanı Lorenzo Sanz 76 yaşında coronavirüsten hayatını kaybetti...

4. Sağlık Harcamalarının GSYH İçindeki Oranında Türkiye, Sondan İkinci Sırada

Öte yandan OECD, hükümetlerin zorunlu sağlık harcamalarının ülkelerin gayri safi yurt içi hasılasındaki oranını da açıklıyor. Hükümetlerin sağlık alanı için ayırdığı harcamaların GSYH’deki oranına baktığımızda Türkiye, %3,3 ile 36 ülke arasında sondan ikinci sırada yer alıyor. Son sırada %2,8 ile Meksika yer alırken zorunlu sağlık harcamalarının GSYH’deki oranının en yüksek olduğu ülke ise ABD.

https://www.dogrulukpayi.com/bulten/...istatistikleri
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Hala siyasi hesap Peşinde hükümet

Camiler kapatıldı denmesin diye sadece Cuma ve Kandilde kapalı camiler

E diğer vakit zamanlarında camiler bomboş tabii

100.000 cami 150.000 çalışan

Haftada 1 gün 30 dk için ihtiyacı karşılıyor

Hoş 150.000 İmama da gerek yok

Cemaatten biri de İmamlık yapabilir zaten
    Haklısınız, ayrıca neden tüm ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilmiyor anlamış değilim. Aslında tahmin edebiliyorum nedenini o zaman tüm çalışanların iş gücü kaybından doğan zararlarını devletin tazmin etmesi gerekecek. Ne kadar geç yasak getirirse o kadar az masraf olacak.

Dün 8. sınıf öğrencisi büyük oğlanın okulunun kapısından deneme sınavı seti almak için gittim, güvenlikten teslim aldım kimseye temas etmeden eve geri geldim (okul çocuklar evde çalışsınlar diye test temin etmiş). Yollar sıradan bir gündeki gibi doluydu, insanlar gerçekten de durumun ciddiyetini vahametini anlamış değiller. Hiç vakit kaybetmeden sokağa çıkma yasağı gelmeli yoksa İtalya'yı geçeceğiz dünya birincisi olma yolunda gidiyoruz...
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ortaçağdaki veba salgını avrupa daki insanların hısristiyanlığa karşı bakış açısını çok değiştirdi. Şimdi sırada corona virus var. Bakalım artçıl etkileri ne olacak.
    Hepsi müslüman olacakmış.

Asıl bizdeki etkileri nasıl olacak onu merak ediyorum. Insanlar ibadetin kulla Allah arasında hiç bir aracı veya özel ibadethane gerekmeden yapılabildiğini anlamıştır umarım. Bu saatten sonra hastane yerine hala cami yaptırmak isteyenlerin kafasına odunla vurmak gerekir.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İyi, güzel takip etmişsin..faydası oluyorsa devam et(ters indikatör olarak da olsa), olmuyorsa boşver...ben öyle yapıyorum.

ama benimle polemiğe girme...saçma ya da değil, görüşlerim beni bağlar...sana saçma gelir, bana çok doğru gelir...portföyüm hedge li olduğu İçin buralardan Tüpraş da alırım, Pegasus da..ayrıca bunların dışında uzun vade portföy İçin aldığım 16 hisse daha var...alımlarımı da en az 5-6 parçaya bölerim.

Yani, portföyümü ve portföyümün riskini çok güzel yönetiyorum..bu sene 125 bin üstünü beklemiyorum demiştim bu yol İçin, hem de bunu 1 Ocak da dedim...millet 150-160 bekliyordu...119 bin aşağı kırılırken de orta vade sat verdiği için portföyü hedge ettim...bunları da okumuşsundur mutlaka, çok iyi takip ediyorsun ne de olsa.
    Burada en bilgili ve mantıklı yazılar yazanlardan birisisin, çoğu kişi maalesef sadece geyik yapıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    Cenaze namazlarında 1 mt kuralı uygulanacakmı ?
    .
    .
    Yoksa safları sık mı tuacağız. Acele genelge lazım..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •