O çaput dediğin para bizimkini iyice gömecek haberin ola
O para her yerde geçiyor seninki nerede geçiyor komşuna de hele 650 TL mi istersin yoksa 100 dolarmı en güzel cevabı o verir sana
O çaput dediğin para bizimkini iyice gömecek haberin ola
O para her yerde geçiyor seninki nerede geçiyor komşuna de hele 650 TL mi istersin yoksa 100 dolarmı en güzel cevabı o verir sana
corona veya senaryo tarzı her yazı soru normal karşılanmalı.
burası ekonomi forumu daha ortada bu virüsün neyden türediğini bile bilim insanları açıklayamadı veya kanıtlayamadı.
saçmalamak normal karşılanmalı
ben kurgulanmış birşey olduğuna ihtimal vermiyorum.
nasıl bir yaprak tanesinden bir damla düştüğünde yağmurun kütlesi minnacık bir canlıyı boğup öldürebiliyorsa bir tohum içinde can verici olabiliyor toprağa düştüğünde. buna kelebek etkisi deniyor.
zaten böyle bir ihtimali hesaplayan bir kurgu teknolojisi olsa idi. bambaşka bir yolla bu ticaret savaşını 100 sene önce kazanırdı.
İtalya yardım edin bize diye yalvardı resmen
Avrupa yüzüne bakmadı
Yardım elini kim uzattı şimdi İtalya ya ?
Bunun ileride siyasal sonuçları mutlaka olacaktır
Bu işler ince işler
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
binaneleyh...destek mestek yok...bam bam bam...cak gitsin...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Almanya, koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmak için ikiden fazla insanın halka açık toplantılarını yasaklayacak
https://twitter.com/business/status/1241765233498165254
Hangisi doğru haber?
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri