Sağlık bakanı : Sağlık personelimizin içinde de sayı söylemeyeceğim ama pozitif vakalar var
Sağlık bakanı : Sağlık personelimizin içinde de sayı söylemeyeceğim ama pozitif vakalar var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sağlık bakanı : Hızlı kitlerle ilgili hiç bir vatandaşımızdan ücret almadık almayacağız alanlarada izin vermeyeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Van’da vakalarımız var ama 10’un üzerinde degil . Pozitif Vakaların neredeyse tüm Türkiye’de bulunduğunu söyleyebilirim
Sağlık bakanı : İlk başta vakalar yurt dışı kaynaklıydı ama artık yurt dışı temaslinin temaslisinda da görülmeye başladı .
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 3 kişinin ölümü 180 kişinin yaralanmasına neden olan uçağın kaptan pilotu Mahmut Arslan'ın tahliyesine yaptığı itiraz reddedildi.
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı son 24 saatte 601 artarak, 6 bin 77'ye yükseldi
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri