Sayfa 668/1001 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop - XIV

Short olmamin nedeni de iste tam olarak budur.

2. TV de sigorta uzmanı salgınlar poliçelere dahil edilmez diyor. Bu iş istatistiğe dayalı bir iş kolu. İnsanların korkuları gerçeklerden fazla olan konular sigorta ediliyor genelde, ama toplu riski alabilecek imkan yok, FED bile zorlanıyor.

Pala normalde alır yukarı sürer ama bu iş onun da boyunu aşıyor gibi. Bir kaç iyileşme görmek durumunda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Değerli Yatırımcımız,
    Son dönemde artan Volatilite sebebiyle VİOP işlem teminatları 27.03.2020 tarihinden itibaren Takasbank’ın belirlediği teminatlara göre %20 artırılacaktır.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    daha çok cortcuları ilgilendiriyor galiba ........önüne gelen vopçu olamaz diyor ..........bedeli ağır olur aşkın.....

https://www.youtube.com/watch?v=4-lwOhfUMy8
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. Ariston abi zahmet olmazsa bime bakar mısın 53 ten gelene gidene veren kim acaba?

5. Eski şrketlerin gayrimenkullerinin ne kadar ettiği belli değil, uzun sürede amortisman nedeni ile defter değeri de düşüyor.

AYGAZ 50,050,000 TL ye gayrimenkul satmış, kar 50,000,000 TL. Demek bilançoda 50 bin TL idi.

Şirketlerin değerini ancak muhasebe müdürü biliyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ariston abi zahmet olmazsa bime bakar mısın 53 ten gelene gidene veren kim acaba?
    citi satıyorda oha...

ben bu bimi %20-30 halka açık biliyordum...

spek tahtaları gibi %70 te halka açıklığı...

bu iş sakat bunda yatırımcı olunmaz...

devir teslim yapsalar...

tam yeridir...

7. ıata baş ekonomisti: Yaşananlarla birlikte havayolu gelirleri hakkındaki iki hafta önceki en kötü durum senaryosu yakalanıp geçildi
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ariston abi zahmet olmazsa bime bakar mısın 53 ten gelene gidene veren kim acaba?
    HSBC veriyor

Sayfa 668/1001 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •