Alıntı Originally Posted by acemi09 Yazıyı Oku
mesele borsa para meselesi degil.misirli firma 9 tl den toplayip ortak olmak istemisti vakti zamaninda.olamamistı.o hisseler sankoda.fiyati düşünse o düşünür.ortak oranlarina bir bakin birileri bedava fabrikaya konmak istiyor.borsadaki fiyat hic umurlarinda degil.fabrikanin yaninda tsrlari aldi 2 yıl once simdi organize sanayiinin oraya genislemesi soz konusu. fabrikayi kepçeyle yikacak arazisi hisse başına 4 tl duser bodrum yoluna sıfır avm yaninda.ama durum boyleyken borsada kimse para kazanamaz mal ellerinde.isteseler 1 tl ye dusururler.patron yapinca kimse karismiyor.bu kavgalar bitince benim tahminim simdiki fiyata bir sifir eklenir.ama nezaman olur kimse bilemez.kalin saglicakla.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayağı uzun bir süre bu hissede olduğum için bana görünen bu basiretsiz yönetim ve aynı şekilde sinsi büyük ortaklarla yapılacak iş değil bu gidişle bunlar sıfırı şimdiki hisse değerinin önüne koyacak gibiler.
Maşallah çıkarken hiç tepki vermeyen hisseler düşerken en önde koşuyorlar küçük oğlan (Söke) ile birlikte

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.