Sayfa 786/1001 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Hesapladım %50 ek teminat görünüyor
    Yuzde 25 ek teminat var. Hesapladim

https://app3.takasbank.web.tr/com.takasbank.bes.web/

bu linki takip ederek gerçekte takasbank ın sizin aracı kurumdaki hesabınız için ne kadar teminat istediğini görebilirsiniz..

takasbank span algoritmasını kullanıyor ve gerekli minimum teminat seviyesini belirliyor..

aracı kurum daha fazla isteyebilir.. çapraz karşılaştırma ile anlaşılır.. bazen aracı kurumlar riski azaltmak için tek taraflı yüksek teminat isteyebiliyorlar.. ama konuşarak riski yönettiğinizi söylerseniz takasbank rakamını referans alabilirler.. daha once başka bir aracı kurumda başıma gelmişti..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    önemli faktör sadece fed in bastığı paralar değil.. her merkez yapıyor bunu..

virüs krizi umarım hızlıca tamamlanır insanlığa daha fazla zarar vermeden.. ondan sonra biz kendi problemlerimizin ne kadar derin olduğunu daha net göreceğiz..

o nedenle.. merkezin TL nin çok fazla değerlenmesine izin vereceğini sanmıyorum.. reel efektif döviz kurunu takip edeceklerdir..
    Yukarıdakilere katılıyorum...
    Reel döviz kurunu artık takip edecek, bir kaç sebepten...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bu yüzden fiyatlama sağlıksız oluyor.
    zaten ekim kasımdan bu yana bistte sağlıklı fiyat oluşmadıki...

bir grup cebini düşündüğünden anlamsız bir bankacılığa açık satış yasağı getirdi...

sonra ne gördük koca koca bankalar hacimde ilk ona bile giremiyor...

endekste hacimde ilk ona bile girmeyen bankalarla yapılan çocuk sakat doğdu...

152.000 e cıkarken bazıları yüzyılın rallisi dedi...

ne oluyor kardeşim kasımda 115.000 den başladık 152.000 e çıktık hiç??????

bazıları bunu planlı şekilde pozlarını ayarlatıp bankalara açığa satış yasağı getirtti...

sonra usul usul 152.000 e getirdi... ben dahil tüm shortlayanların parasını şubat vadede alıcaktı...

hatta dünya hastalık yayılmaya başladı endeksler patır patır düşerken bizim pala ve şurekası dahil orayı görmeyip ağzının sularını akıtarak çarpacağı paraları hesaplıyordu... burda şurekası dediğim kişileri açıklayamıyorum... siz onu kendiniz tamamlayınız...

sel barajı şişirip duvarları patlatınca 30.000 puan aşağı gitti endeks...tarihinin en büyük zararını ettiler...

fakat burda yandaşları doları merkezin bedavadan sattığı dolarlarla 6 lira seviyesinde belli bir süre tuttu...

tabi bu rezervlerden milyarlarca dolar eksilmesine neden oldu...

sağlıksız fiyat oluşumu 6 aydır devam ediyor...

şimdi diyeceğizki dow çıkıyor biz niye çıkmıyoruz...

onuda gidip damata sormak lazım...

5. Trade in vaz geçilmez unsuru ; müzik
    Her türlü
    Bu da rock a Tuareq nefesi https://www.youtube.com/watch?v=vACZA9dGvV4
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Anton Kreil Annihilates Retail Brokers and "Trading Educators"

faydalı bir video..hedge fund ile bireysel yatırımcı arasındaki farklar.. ve aracı kurumların bunlara yaklaşımı..ve farklı bakış açıları içeren benzer konular..

https://www.youtube.com/watch?v=L7G0OfJUON8
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Shortlar kapatıldı. Oh yes.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tüm longlar kapandı.
    Bu palasus artık shortta ekmek yediriyor longda yedirmiyor...
    YAZIP ÇİZDİKLERİM
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
    Selametle.....

Sayfa 786/1001 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •