Sayfa 15/48 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 377 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Hedef 5 senede 5 kat açık portföy takibi

1. Hedef 5 senede 5 kat açık portföy takibi

Merhabalar.
    Sanırım 3 aylık bilançolara göre portföy oluşturuyorsunuz.
    Belli temel analiz değerlerini girip queenstocks'ta geçmişe dönük analiz ettiğimde bu mantıkla yıllık minimum %40 getiri yapıyordu.
    Ama burada doğru hisseleri ve her bilanço döneminin en lerini iyi belirlemek gerekiyor.
    Benim kriterlerime göre 2017/1 döneminin top 3'ü
    Tüpraş
    Petkim
    Trakya Cam

Aşağıdaki resimde bu hisseler bilançolarının açıklanmasının hemen ertesi günü o anki fiyattan alınmıştır.

Liste ve resim Twitter'da osman Özen'e aittir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Son düzenleme : monaroza; 21-05-2017 saat: 20:14.

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Borsada para kaybedenler büyük oranda bu şekilde davrananlardır. O hisseden öbürüne atlayarak ve 2-3 kademede işlem yaparak borsada kesinlikle kazanılamaz. Hele hele 13 bin tl den 192 bine çıkılamaz.

Bu şekilde yazanlara hiç cevap verme huyum yoktur ama belki size inanan olmuştur diye yazdım. Siz borsada nasıl kaybedilir tam olarak onu anlatmışsınız.
    az kalsın ben de inanacaktım
    borsa yatırımcılar içindir.

3.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Merhabalar.
    Sanırım 3 aylık bilançolara göre portföy oluşturuyorsunuz.
    Belli temel analiz değerlerini girip queenstocks'ta geçmişe dönük analiz ettiğimde bu mantıkla yıllık minimum %40 getiri yapıyordu.
    Ama burada doğru hisseleri ve her bilanço döneminin en lerini iyi belirlemek gerekiyor.
    Benim kriterlerime göre 2017/1 döneminin top 3'ü
    Tüpraş
    Petkim
    Trakya Cam

Aşağıdaki resimde bu hisseler bilançolarının açıklanmasının hemen ertesi günü o anki fiyattan alınmıştır.

Liste ve resim Twitter'da osman Özen'e aittir

Ben de queenstock da denenmiş bir yöntem uyguluyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by kurtonder Yazıyı Oku
    Ben de queenstock da denenmiş bir yöntem uyguluyorum..
    Size özelden yazdım. Gelen kutunuza bakabilir misiniz?

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Alıntı Originally Posted by descar Yazıyı Oku
    merhaba buraya yazma gereği duyduğum için yazıyorum 2015 ocak ayında portföyüm 13bin tl idi şu an port foyum 192 bin tl bu nasıl oldu anlatayım, ben trade ederim iki üç kademe ban yeterlidir zararı hemen keserim beklemem temel bakmam sürüyü takip etmem borsadaki 400 kağıdın ortala işlem miktarını kademelerindeki alış miktarını bilirim olağan dışı bir alış kademelerde hareket ederse bende harekete geçerim, borsada çok inanırsan kaybetmeye başlarsın kimsa piyasadan büyük değil temelde bu var şu var tamam bunlar anlamlıda 5milyon lotu olan bi hisse düşün bu hissenin adamın birinde 1milyon birinin elinde olduğunu düşün bu hisse sahibi bu kağıdı harekete geçirecek gücü yoksa başak kimse bu hisseye girip götürmeye çalışmayacak borsada hızlı aksiyon görern hisseler lot sayıları elerinde bulanlandıranların durumuna göre değerlendirilir hiç bir spek kağıdın temeli güzel diye kağıt almaz bunu aklından çıkarma çokl fazla inanma hayalden çok gördüğünü al
    13bin tl'den 192 bin tl 'ye.Al sat,inanmak biraz zor geldi bana.
    Akıl,adama sermayedir.

6. Başlangıca göre toplam getiri durumunuz nedir üstad?

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Başlangıca göre toplam getiri durumunuz nedir üstad?
    25 Mayıs kapanışlarına göre %9.24...

8.  Alıntı Originally Posted by kurtonder Yazıyı Oku
    Ecilc net 0,425 brüt 0,50 temettü verdi..Böylece Ecılc maliyeti 3.12 ye düştü..1062 tl nakit temettü geldi..Hisse tutarları eşit olsun diye 750 lot Bolu sattım 5.89 dan....Eldeki tüm fon+nakit ile 2240 lot Alka (4.38 den) ve 2700 lot Ecilc (3.74 den ) aldım..Böylece son durum şu şekilde:

Bolu 3250 lot 6.03 maliyet
    Alka 4400 lot 3.96 maliyet
    Ecilc 5200 lot 3.44 maliyet

Fonda 752 tl...
    Ecilc lar 4.15 den verildi ,yerine 6715 lot 3.31 den Yunsa alındı....Son durum:

Bolu 3250 lot 6.03 maliyet
    Alka 4400 lot 3.96 maliyet
    Yunsa 6715 lot 3.31 maliyet

Fonda 21 tl......

Sayfa 15/48 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz