İyice paranoya olduk,dışarı çıkarken her tarafımı antiseptikliyorum,atm tuşlarını,kapı kollarını,paraları vsleride öyle,evde malum gıda harici sosyal medyadayım.
İyice paranoya olduk,dışarı çıkarken her tarafımı antiseptikliyorum,atm tuşlarını,kapı kollarını,paraları vsleride öyle,evde malum gıda harici sosyal medyadayım.
Bağışıklık için sağlıklı şeyleri yemeden önce zararlı şeyleri yemeyi bırakmak lazım.
Zencefilli droplar,nane,okilaptus ve mentollü drop drajelerde burun,boğaz için iyidir nefes açıcılığı bakımından.
https://hthayat.haberturk.com/oksuru...yaglar-1072865
Aynen.
Cin pandeminin dik alasini yasamaliydi aslinda!
Ayni zamanda corona testi (hala bu sekildedir diye düsünüyorum) Christian Drosten tarafindan 21 ocakta arastirmaya baslayip 23. ocakta yayinlandigi makelesindeki sekilde yapiliyorsa, tüm corona virüslerini tespit ediyor. Christian Drosten bu testi gelistirirken Avrupa'da bulunan 6 cesit yarasanin dickilarini test objesi olarak kullanmis. Sonucunda eger bu test tüm Avrupa'daki corona viruslarini tespit ediyorsa Wuhan'daki virüsüde tespit eder düsüncesiyle yayinlamis makalesini. Yani Avrupa'daki yarasalarda da var corona virüsü (19 degildir ama xx'dir).
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Teşekkürler.
Dediklerinizin çoğunu uyguluyoruz zaten. Sağlıktan ziyade damak tadımız için yiyor, içiyoruz.
Kendi yoğurdumuzu hanım yapar, ben bazen sütü kaynatmaya yardım ederim. Yurt dışında yoğurt yapabilmek için özel muhafaza ile yoğurt mayası götürdük 22 saatlik yola.
Kendi Şalgam'ımı kendim imal ederim. Forumda bir yerlerde tarifini vermiştim. Bakarsanız hiç bir katkı maddesi ( limon tuzu - Sodyumbenzoat) bile yoktur tarifte.
Bir de..... yemek yapmayı sevdiğim için, iyi lezzetin de bir ayağının iyi malzeme olduğunu bildiğimden dolayı, malzeme seçerken hassas davranırım.
Tekrar teşekkürler.
Çok büyük bir değişiklik yok.
Tek değişiklik, iki gün üst üste içli köfte yedikten sonra hanım, "yarın da kuru fasulye yapayım"dedi.
Yarından sonra bir daha kuru fasulye yapacak olursa, tebeşir tozu yalayıp ateşimi çıkartacağım.
Umarım hastane yemekleri iyidir ve menüde kuru fasulye yoktur.![]()
Yer İmleri