-
Arkadaşlar bu hafta sonu senedi iyice araştırayım dedim,ve bazı tıbbi maske üreticileriyle görüştüm,tüm makinelere sağlık bakanlığı kendisine üretim yapma şartıyla bir nevi el koymuş sayılır,yani dışarıya satış yok
Uzertaş güzel zamanda tıbbi maske işine girdi ama şu an tüm maske üretimi sadece sağlık bakanlığına yapılıyormuş başka yere satış yok.
Anlayacağınız belli süre sonra bu haber işe yarayabilir çünkü üretime bir nevi devlet el koydu,üreten firmalar sadece sağlık bakanlığına üretim yapıyor yani kısa vadede tıbbi maske satışı sanki yapamıyacak gibi görünüyor,yinede şirketi hafta başı arayalım.
Sağlık bakanlığı tüm üretimi alıyor ve diğer özel hastane ve üniversite hastanelerine ve tüm sağlık teşkilatına veriyor,depolarda stokçuluk yapanlara devlet baskınla el koyuyor,ceza yazıyor.
Bugün şirketin eski haberlerini inceledim 11.12.2019 da şirket ortağı Zeynep Ebru Erdem 46.681 lot,13.12.2019 da şirket ortağı mustafa özhan erem 539.385 lot,17.12.2019 da şirket ortağı Zeynep Ebru Erdem 71.488 lot olmak üzere 3 şirket ortağı toplam 657.554 lot satış izni almış, bunun 36.000 lotunu 31.1.2020 de satmış 2.37-2,38 TL ortalama ile,yani anlayacağınız 621.554 lot satış için bekleyen lot var.
Şirketin daha önceki çok olumlu şirket durumlarını belirttim bunlarda hafta sonu araştırmalarım bilginiz olsun,bol kazançlar...
-
Varmı firma ile iletişime gecip güncel olaylardan bilgi alan
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri