Sayfa 910/1003 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop - XV

1. O zaman şöyle soralim. OPEC toplantisi iptal pztesi için. Tüpraş 66,55 ten 86 ya kadar geldi.

Bu haber ile nereye kadar geri cekilir?
    BIST yeniden şelale olursa neresi destek olur? 80 altı görür müyüz?

Bir de hangi meslek olursa olsun ihtiyacınız olduğunda vicdani olana denk gelmek gerekiyor. Özellikle doktorlarda.
    Kotanci arkadaşın evladına geçmiş olsun.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Tarih yazan hükümet

Kendi halkına yardım Etmeyip

Üstüne para isteyen hükümet

Dünyada eşi benzeri yok

Tarih yazdılar ...
    Desenki 2 milyon haneye 1000 er lira dağıtıyor, ne kadar kotu iğrenç bişey, neden 80 milyona vermiyor da 2 milyona veriyor diğer 78 milyon bu ülkenin vatandaşı degilmi desen, 1000 TL sadakami veriyor desen İnan bu elestirine bile razıyım. Işinize gelmeyen ufacık bisiyi bile görmek istememek kör olmayı tercih etmek sizin seçiminiz. Sen ovdugun avrupanin ekononimisinden sağlık sisteminden örnek ver. Avrupalı arkadaşlarının durumunu anlat bakış açılarından bahset. Çok ballandıra ballandıra anlatiyordun.

Bakan Koca : Bugün 19664 test yapıldı 3013 pozitif vakamız var , 76 kişi hayatinı kaybetti

eve kapanmış halimiz bu şekil.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Bugün 19664 test yapıldı 3013 pozitif vakamız var , 76 kişi hayatinı kaybetti

eve kapanmış halimiz bu şekil.
    çok vahim ...bir tablo..sonumuz hayrolur İNŞALLAH..

5. İyileşen hasta sayısındaki artış bir nebze sevindirici.
    302 kişi iyileşmiş.
    Şimdiye değin bu illetten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Şimdilik allah daha kötüsünü göstermesin ama bana ne koyuyor biliyormusunuz bebeğimi öpemiyorum kızımı öpemiyorum korkuyorum sadece dışarı çıkan benim bir şey bulaştırırım diye kafasını öpüyorum yüzüne dokunmamaya çalışıyorum allah göstermesin başımıza gelse hastane bizi kurtaracak mı çok zor

7. Entübe hastaların yaklaşık her gün %9 civarında vefat ediyor 🤦🏻*♂️

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8. ekonomik paketler dünya borsalarında fiyatlara yansıdı...sadece biraz toparlandı...ya da düşüşü geçici olarak durdurdu...
    bu yardımlar ne zamana kadar sürecek...pandeminin uzun sürmesi halinde buna hiç bir şirketin yada devletin gücü yetmez..
    dua edelimde lanet virüs dünyamızı terketsin..yoksa biz dünyayı terkedeceğiz..
    uzun süre devam ederse tüm dünya gıda bulma güçlüğü yaşar..karnını doyuran şükreder..ülkemiz tarım ülkesi nisbeten şanslıyız..
    soğan ekmek yiyelim döngel Zeynebim tüküsü bu sefer gerçek olacak...

Sayfa 910/1003 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •