Benim amacım çok bilgiçlik değil sağlıkciyim klinik tanı ile ilgili çalıştım. Sınıfımda ülke çapında iyi sayılırim. Şuan felçliyim 4 yıldır sıfır antibiyotik le yaşıyorum. Daha çok bitkisel ve alternatif tedavi uygulamaları yaptım bunu kafamdan dan değil gerek farmakolog ile gerek enfeksiyon hastalıkları uzmanlari ile gerek branş hekimlerine danışarak yaptım geçmişte de hepatit c virüsu kaptim bir yıl boyunca uğraştim ve sonucunda yendim. İki kez yaşama şansım oldu üçüncü nasıl olur bu corono denk gelirse şansim hiç yok onunda bilincindeyim. Ülkede sıkıntı yok değil süper de değiliz ama iyi olduğumuz da oluyor. PCR tanısında kendimize ait tanı kiti ve cihazı yoktur. Hızlı test de bir çeşit vardır kandan yada bulaş dan çalışan yöntem farkı numune farkı vardır sattığımız biz de yeterli vardır aldığımız farklı bir yöntem ve numuneden çalışır. Şöyle bir örnek vereyim kan grubu üç çeşit yöntemi var biri on kuruş maliyeti var diğeri de 10-15 TL on kuruş da hata olur beş dk çıkar 10-15 TL lik güvenilir ve yarım günde çıkar