Sayfa 693/996 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Virüsler labratuvarda üretilebilirler ,bu bilimseldir,doğrudur ,tartışılabilir bir şey değil,zaten benim dediğim bir şey de değil,bilimsel bir kabuldür.Ha bu virüs tesadüfidir derseniz ve inanırsanız ne diyeyim o da sizin aklınız sizin doğrunuz olur.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok entübe olanlardan da elbette dönen oluyor.Ama oran olarak tatsız.Entübe olanlar artık bağışıklık sisteminin olayı çözemediği sorunlu akciğer kapasitesi yetersiz hastalar.
    Binde 1 dönüyor deniliyor

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3. Bu arada farklı başlıkta Her Şeye vakıf olan Ahmet cevap veriyordum konuya ortadan daldık

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    2019 için olanı kastettiniz galiba , linkini bırakayım.

https://meltemguner.com/semboller/20...embol-okumasi/
    Bakın sn delikan bu kapakta sol alttaki hayvan pangolin.Bu corona virüsünün yüzde 19 oranında geni pangoline yüzde 81 i yarasaya ait.Bu kapak yayınlandığında 2019 kasım ayı falandı salgın yoktu.O hayvanın orda ne işi var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Komplo'nun teorisi olmaz.

Komplo'nun planı olur.

Plan başarılıysa da komplo'nun kendisi olur.

Teori : Genellikle test edilmemiş bir önsezi veya kanıtları desteklemeyen bir tahmindir.

Birisi size yerçekimi teorisi derse aklınıza hemen Newton'un başına düşen elma gelir.

Burada doğru olan Newton ve elmadır, yanlış olan ise teoridir. Çünkü yer çekimi teorisi hiç olmadı. Elma düştü ve yerçekimi kanunu ( kuralı/yasası ) oluştu.

Mesela, termodinamik yasaları vardır. Teorisi yoktur. Varsa da artık deneylerle ispatlandı ve yasa haline geldi.

Teori, insan aklının hayali, komplo teori ise insan mantığının rüyasıdır.

Yani pangolin hakkında bunları düşünüyorsunuz.

Neyse kimbilir belki de ben yanlış düşünüyorumdur.Herneyse sonuçta hastalık çok tehlikeli,tüm forumdaşlara imkanı olanlar için elbet tam karantina öneririm.

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Ben oradaki adamın elinde tuttuğu telefon ve qr kode var .

Kafasında sanal gerçeklik gözlüğü .

Diğer elinde insanlar terazide onlar dikkatimi çekti

Birde altın oran fibonacci

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 693/996 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz