Kim aşı bulursa bulsun bizim ruhban sınıfı kısır ediyor diye kullanmayacak.
Kim aşı bulursa bulsun bizim ruhban sınıfı kısır ediyor diye kullanmayacak.
Çin aslında bir yandan olağan dışı / üstü yani
Bir gayret sarfediyor
En son sırf bizim için bir açıklama da yaptı
Ne dedi Türkler yağlı dana ve koyun etini bir süre çok tüketmesinler
Yani solunumla alsanda bunu içeri bünyeye
Bir karaciğer bağlantısi var demekki
Yani hayvansal yağ iyi gelmiyor bu virüse demekki
Buna süt yoğurt peynir yağı da dahil olmalı
Sadece fikir yürütüyorum ama o uyaridan bunu çıkarımladım
Saçlarda kepek olması ölümcül değildir. İnsandan insana da bulaşır. Önemsizdir.
Ama siz kepek çok hızlı bulaşıyor diye ; seyahatleri, fabrikaları, sosyal hayatı durdurur , sınırları kapatırsanız; kepek artık ciddi bir sorundur .
Virüsün ne olduğundan çok nasıl kullanılacağına yoğunlaşmak lazım. An itibariyle tüm dünya siyasiyetinde çok güzel kullanılıyor bence çünkü dünyanın bütün sorunları sümen altına itildi, siyasetçilerin sırtından büyük bir yük kalktı. Mesela Esad sabah akşam şükür namazı kılıyordur.
ekşi de 450 AVM iflas etmek üzere diye sayfa açılmış, bu beni çok üzdü kışın ısınmak yazın serinlemek için kullanıyordum,birde 4 mevsim bedava çiş için,hani avm ler doluydu
25 şubat 2025 adese 1.99
Alın size komplo teorileri; sıcak sıcak fırından yeni çıktı, ekşi mayayla yaptım.
Şu süreçte istediğiniz insanı öldürebilirsiniz, bahane hazır.
İstediğiniz toplumda anarşi oluşturabilirsiniz.
Hastalık taşıyan insanları hedef ülkeye girdirip ye iç gez diyebilirsiniz.
Çatışma içerisindeki ordulara hastalığı bulaştırmanız da çok işe yarar.
Kişisel hak ve özgürlükleri dilediğinizce sınırlayabilirsiniz.
Birçok anlaşmayı askıya alabilirsiniz.
Uzar da uzar. .. Operasyonun hedef ülkesi belli olmamakla beraber her zaman madur olan halk olacaktır.
Dolarlarınız, altınlarınızdan önce mutfağınızı güvenceye alın.
"Komplo teorilerini sevmem" ile başlayıp, komplo teorisinden başka hiçbir şey anlatmayan bir yazı okudum. Bunu yazan kişinin prof düzeyinde bir doktor olması da ayrıca kötü olmuş. Sokaktaki herhangi bir adamdan hiç farkı kalmamış. 40 yıl sonrası için plan yapıp, toplumlarını koruyan devletlerden bahsedip komplo teorisi üretiyorlar. Bunu yapanlar da şansa yaşamaya alıştırılmış, akıldan ve bilimden uzak düşünme yöntemleriyle hala deneme yanılma yöntemiyle politik doğrulara ulaşmaya çalışan bir toplumun üyesi.
Şu anda bu salgında dünyada 65 yaş altı en yüksek ölüm oranına sahibiz; bu veriyi gerçek ölüm sayılarının paylaşılmadığı ihtimalini de katarak değerlendirin. Hala sokağa çıkma yasağı ilan edilmedi. Bilim kurulu toplanıp karar alıyor, sonra diplomasız biri o kararların uygulanıp uygulanmayacağına karar veriyor. Evet dostum, üç aya kalmaz salgın biter(!)
Bovespa % 7
Alman DAX % 5.65 yukarda.
Burada felaket seneryosu yazanlar, eminim bu adamlardan daha bilgili. (!)
Yer İmleri