Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 174/1014 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
    konuyla hic alakasi yok ama o kadar ilginc geldiki paylasmak istedim

hani ABD de bilinen bir sey vardir bir fikir sormak icin yarim saat zaman harcayacaktir avukat ve bunun bir ucreti vardir yani TR gibi degil

bunu herkes bilir cunku tv deki filmlerde gosteriyorlar

ama adamlar abartmis. Avukati arayip bu isin ucreti ne olur diye sormak istiyorsun. Bu soruyu sormak icin para vermek zorundasin.

Inanmayanlar asagidaki yaziyi okusun

https://www.bogleheads.org/forum/vie...ewpost=3378019

Ahmetg Guest
    oo hadi iyisiniz

Istanbul a 30 yeni meydan geliyor

http://www.borsagundem.com/haber/ist...eliyor/1196404

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bunda komik olan ne?

koylulerin pazarda sattigini gordum aldim yedim

Yurtdisinda mi yasiyorsunuz?
    Kardeşim gerçekten safmısın yoksa safamı yatıyorsun. özellikle bold yaptımki anla diye.

Köylü nerden toplamışta getirmiş ANTEP fıstığını da taze taze yedirmiş sana ? antepin yada siirtin pazarında bulursun ancak.

yoksa o pazardan aldığın fıstığın normal kuruyemiş dükkanından aldığınla hiç bir farkı zerre farkı olmaz ve defalarca kavurulmuştur. inatlaştıkça saçlamayı geçtim sallıyorsun hemde düşünmeden.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Kardeşim gerçekten safmısın yoksa safamı yatıyorsun. özellikle bold yaptımki anla diye.

Köylü nerden toplamışta getirmiş ANTEP fıstığını da taze taze yedirmiş sana ? antepin yada siirtin pazarında bulursun ancak.

yoksa o pazardan aldığın fıstığın normal kuruyemiş dükkanından aldığınla hiç bir farkı zerre farkı olmaz ve defalarca kavurulmuştur. inatlaştıkça saçlamayı geçtim sallıyorsun hemde düşünmeden.
    neden sinirlendigini anlamadim. Odemis pazarinda vardi aldim yedim

kavrulmusmuydu hatirlamiyorum ama manyak pahaliydi

gerci Turkiyede butun kuruyemisler cok pahaliya neyse

aklima su soru geliyor

Ante fistiginin kilosu internetten okuduguma gore 90 liraya dayanmis

Simdi mantiken bunu ureten koylunun ciftcinin milyoner olmasi lazim ama bakiyorsun adam surunuyor ve fakirlik icinde

yani urununu tarihindeki en yuksek fiyata satiyor altin degerinde neredeyse ama adam surunuyor

nasil oluyor bu?

20-30 sene once suratina bakan yoktu antep fistiginin 3 kurusa satiliyordu koylunun durumu bu kadar kotu degildi

Simdi altin fiyatina gidiyor ama bakiyorsun satanlarda agliyor para kazanamiyoruz diye

ben anlamadim bu isi
    Son düzenleme : Ahmetg; 22-05-2017 saat: 19:09.

Pazarda köylüden alışveriş ediyordum. Adam şikayet ediyordu. Pırasayı bu paradan alırsak kaçtan satıp para kazanacağız diye. Gördüğünüz köylüler her zaman kendi malını satmıyor. Ürün çeşitlendirmesi yaparak oluşturduğu sinerji ile ciro ve kar artışı yapmaya çalışıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Ev konusu hariç herşeyden bahsediliyor ne eğlenceli forum

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Istanbul'un cogu semtinde gezen biri olarak satılık ve kiralık ilanlarının gözle görülür bir artış olduğunu söylemeliyim. Genel eğilim emlak firmaları üzerinden yürüyor. Turyap hürriyet milliyet emlak vs. Eski usul satılık yazan ev hemen hemen hiç görmedim. %5 falandır oranlarsam.

Kentsel dönüşüm icerisinde ve gelişmekte olan ilcelerde ilan sayısı çok daha fazla. Tabii bu ilcelerde hic durmadan ev yıkılıyor ve yenisi konduruluyor. Fakat dedigim gibi fazla miktarda ilan var. Satılık ev sayısı daha fazla. Kiralik daha az.

Lüks ve oturmuş semtlerde kiralık ev sayısı satılık ev sayısından daha fazla. Muhtemelen zengin veya bir kac evi olanların evleri diye düşünüyorum.

Gözle görülür bir durgunluk var. Bu şüphesiz. Düzeltmenin başlarındayız bence. Emlak short [emoji1]

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Pazarda köylüden alışveriş ediyordum. Adam şikayet ediyordu. Pırasayı bu paradan alırsak kaçtan satıp para kazanacağız diye. Gördüğünüz köylüler her zaman kendi malını satmıyor. Ürün çeşitlendirmesi yaparak oluşturduğu sinerji ile ciro ve kar artışı yapmaya çalışıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunun bir değişik örneğini ben gözümle gördüm, yine benzer bir olayı abim başka bir yerde yaşamış hemde destek olmak için ne satarsa az-çok aldığı yaşlı bir köylüde
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 174/1014 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •