https://mobile.twitter.com/aksezen/s...50572530053121
Bloomberg'in palyacoları kendilerini ne sanıyor anlayamadım? Neyin başarısı? Imf gelecegi manipülasyonunu haber yaparak piyasayı nasıl etkiledik onu mu demeye çalısıyorlar?
Çok marifet gibi usd/tl ve bist grafigi koymus. Komedi filmi gibi.
İki tane telekom şirketi var ikisinde de sahiplik sorunu var.
Sahipsiz olunca çiftlik haline gelmemesi mümkün değil.
En çok tüketici şikayeti bunlardan. En önemli faydaları millet paket hesaplama sayesinde matematiğini ilerletiyor.
Bankaları eleştiriyoruz ama yine de bana göre daha ciddi şirketler.
Telekom işini de elektrik gibi, altyapı ve perakende şeklinde ayırmaları lazım belki. Uydu TV işi kısmen öyle, isteyen kanalı kendi ayarlıyor isteyen paket alıp bir digital TV şirketine abone oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Poz.a her vakit girilir, sistem herzaman yüzde 50 - 50
Dow nerden dönücek, artcı şok dalga ne zaman gelicek, bunlara calışalım.
sonraki tsunami daha yıkıcı olur DİE düşünüyorum. şimdi ne kadar yukarı ittirebilirlerse bi o kadar iyi olur, dow dan daha fazla ve daha cabuk cabuk ivme yakalamamız lazım ki 81bin dibimiz tekrar calışsın
Hamdım Piştim Yandım
Reklamlarda para kazanmak isteyen BloombergHT seyreder veya ona benzer şey söylüyorlardı.
Bence de gündeme girdi, açıkça red edilene kadar bir kaç gün hikaye olumlu olumsuz devam eder. Virüs hikayesinden millet bunalmış, dün bir analist onu söylüyordu. IMF olacak olmayacak iddialaşması olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dow kapalı yarın vadeli açık mı peki reis
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Abd de % 50 salgın olabilir diyor, ingiltere %80 falan olabilir demişti..ölüm oranı yaklaşık %3 gibi ise sonuç ne oluyor anlayan var mı bu işi.. bunlar hesap bilmiyor mu yoksa amaç panik mi çıkarmak
Yer İmleri