Marketler kapalı, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
Marketler kapalı, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Zaten bir amaçta imanoğlunu zor duruma düşürmek bal gibide açık yapılmış ben onun yerinde olsam şikayette bulunurum bugünkü izdihamın sebebi çeksin cezasını savcılığa gitsin iletişim kurabilen var ise yapsın avukatına danışın adam en büyük şehrin Başkanı en ufak bir şey oldum yok sel götürdü yangın çıktı itfaiye gelmedi yok kaymaya gitti desin şimdi bütün idare bende nasıl benim haberim olmaz desin şikayetçi olsun
Şöyle düşünün vali emniyet müdürüne söylemeden operasyon yaptıracak özel harekatla polis arkadaşı sivil adamı silahla görse çeker vurur sen kimsin diye çünkü arkadaşının operasyon dan haberi yok bu kadar benzer bir durum bence şikayet etmeli
sıkmayın canınızı pazartesi ralli var gap var gap...
Maske, kolanya ile birlikte anti deprasan da göndermek lazım.
Sanırım bayağı kavga olmuş, arbede yaşanmış.
Veya saygıyı öğretmek lazım tekrardan.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
O konuda sana katılmıyorum dostum. Vatandaş alışmıştı duruma. Eğer 2;3 gün önce haber çıksaydı vatandaş bu kadar panik olmazdı. Ben şuan işteyim mesela. Pazartesi sabaha kadar işyerinde kalacağım. Allahtan mutfakta yiyecek birşeyler var. Sadece marketlerdeki yığılmalar yada 2 gün sokağa çıkma olayı değil sorun. Benim gibi kaç bin kişi var...
Yapılan aptallık değilde ne.
Bizim vatandaşın karakteri belli, ya peki böyle bir karar kafaya göre, olur olmaz zamanda alınır mı.
Yer İmleri