Sayfa 603/1002 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Viop - XVI

1. ABD'li Senatör Graham, Çin'in koronavirüs nedeniyle 'cezalandırılmasını' istedi

Fox News yayınına katılan Güney Carolina Senatörü*Lindsey Graham,*pandeminin*Çin*hükümeti ve onun uygulamaları*nedeniyle*başladığını ve bunun*Çin'de ortaya çıkan üçüncü hastalık olduğunu ifade etti. *

ABD’nin*Çin’i davranışlarını değiştirmeye zorlaması gerektiğini belirten Graham,*"Çin'e olan borcumuzun bir kısmının silinmesini istiyorum, çünkü bizim onlara değil, onların bize ödeme yapması gerekiyor"*dedi.

Graham,*Çin'in*çok*sert bir şekilde cezalandırılması gerektiğini, böylece*bunun*gelecekte caydırıcı bir rol oynayacağını ileri sürdü.

Kaynak:sputnik
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by faaty Yazıyı Oku
    selamlar, viop hedge amaçlı kullanmayı düşünüyorum. diyelim ki 100bin lira büyüklüğünde hisse demedim var. bunu aynı oranda hedge etmek, yani 100bin lira büyüklüğünde short açmak istiyorum. 100 lot mu short ışlem yapmam gerekiyor?

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    100 000 liralık thyao hisseniz var diyelim yaklaşık 10 liradan 10 000 lota denk. Viopta 1 kontrat thy satarsanız 100 lot hisseye denk olacaktır. Dolayısıyla 100 kontrat thy short açtığınızda hedge etmiş oluyorsunuz. Tabi bu vadeli fiyatın spotu birebir takip ettiği durumlarda geçerli. Her zaman birebir takip etmeyebiliyor. Bu arada 1 kontrat tht 175 tl ye denk. 100 kontrat için 17500 TL teminat gerekir.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    adaptasyon o beyazlığın sebebi...aslında beyazda değil kutup ayılarının kılları şeffaf ama sen ben güneş ışıklarının yansıması sebebiyle beyaz görürüz

genetik olarakta nesilden nesile geçiyor...kutup ayılarını alıp tropik ormana koysan mesela ve yaşayabildiklerini varsayalım milyonlarca yıl sonra da hala hayatta kaldıklarını varsayalım artık şeffaf değil ormana uygun bir tüy yapısına bürünürler...

zaten kutup ayısının kamufle olmasını gerektirecek bir düşmanı da yok kutuplarda...
    foklar neden daha koyu siyah. neden onlar beyaz değil ?

düşmanı bembeyaz kutup ayusu.

4. Pik yaptiktan sonraki ikinci adim bu. Aktif vaka sayi egrisinin belini kirmak. Kolay degil bu isler, zaman istiyor.

endeks ile thyao'yu hedge etmek tam doğru bir deyim değil.. endeks ile ancak tail risk dediğimiz market çöküşlerinde bir nebze korumaya alırsın.. ama sadece sektörel bir problem varsa endeks short poz ile thyao hedge edilmesi zayıf bir işlem olur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 603/1002 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •