Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Viop - XVI

dolar çok basılıyor.. fed epey genişleme yaptı.. evet.. ama dunya ticaret hacmi her sene büyüyor yıllardır (bu sene istisna).. o nedenle senin köyündeki elemanda da dolar var.. kutuplardaki eskimo da da.. o nedenle TR de para basılması ile abd nin para basması aynı şey değil.. abd parası dolar daha çok emiliyor dunya ticaret sistemi tarafından..iki ülke açısından (TR vs u.s.) bakıldığında birebir aynı sonuçları olmuyor..
    Son düzenleme : discretus; 11-04-2020 saat: 22:08.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Konu hakkındaki düşüncelerin artık hiçbir önemi kalmadı çünkü konu kabul ettirildi.
    Bundan sonra, sonuçlarına ve nereye varmak istediklerine kafa yormak daha rasyonel olur.
    Son bir not; Dünya liderlerinin pek çoğunun, olayın varacağı nokta ve sürecin nasıl yönetileceği yönünde bilgisi olduğuna inanmaktayız.

Esen kalın
    nereye varacağını hesap edebilecek yok bence.

virüs sana bana gelse ne tür hasar vereceğini bilmediğimiz için garanti yaşarım demek için okyanusun ortasında balık tutmakla geri kalan ömrümüzü gerçimek durumdayız

illa yaşamak istiyorum diyorsak

tek rasyonellik bu.

bunada hayır demezsin bence

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ankara’da uçan cisimler gözükmüş başka gören duyan var mı acaba

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Şimdi fark ettim insan kendi komplo teorisi üretince pek korkmuyor ama başkası söyleyince korkuyor.

Uzaylı da sorun yok da tek tek alacaklar ise kötü, yanında bir arkadaşın olsa nispeten birbirine destek olursun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    önemli olan FED'in çok para basmasından ziyade basılan bu para abd dışına çıkacak mı? ya da ne kadarı çıkacak? okuduğum makalelerde genelde abd'nin bunu yaparak kendisine bir nevi kalkan oluşturduğu ve dışarıdan gelecek olumsuz etkilere karşı korumaya aldığı şeklinde...yani o basılan dolarların abd dışına çıkmayacağını söylüyorlar...benim o kadar ekonomi bilgim olmadığı için çıkar çıkmaz diyemiyorum...fışkırtılan/fışkırtılacak doların ne kadar bize düşecek mesela?

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dolar çok basılıyor.. fed epey genişleme yaptı.. evet.. ama dunya ticaret hacmi her sene büyüyor yıllardır (bu sene istisna).. o nedenle senin köyündeki elemanda da dolar var.. kutuplardaki eskimo da da.. o neden TR de para basılması ile abd nin para basması aynı şey değil.. abd parası dolar daha çok emiliyor dunya ticaret sistemi tarafından..

yapay birşeyin tek bir amacı vardır.

hedefi bul yok et.

sadece yok etmeye odaklıdır. yapan kişi engel olmaya çalışşsa bile öğrenemez. yapan kişiyi engel olarak görür ve yapan kişiyide hedef olur artık.

bu nedenle yapay birşeyse ona öğrenecek birşey katamazsın.

iyi birinsanla kötü bir insanı ayırt et diyemezsin.

hedef bellidir

6. Benim kiracının olduğu sitede uyarı gelmiş, covitli kişiyi bildirin diye. Whatsapp grubu da var. Biri de viruslü kişi dışarı çıkmasın yoksa fena olur vs mesaj göndermiş, biraz hır gür olmuş.

Biraz masraf ayırıp site aidatı yüksek evde oturmakta da fayda var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Dün gece olanları görmediniz galiba? 100 bin nedir ki...
    Onlarda korona varmiydi?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şimdi fark ettim insan kendi komplo teorisi üretince pek korkmuyor ama başkası söyleyince korkuyor.

Uzaylı da sorun yok da tek tek alacaklar ise kötü, yanında bir arkadaşın olsa nispeten birbirine destek olursun.
    Yok belki de koronadan kurtarmaya geldiler

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •