Sayfa 31/985 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Bugün 18 bin lira ile 520 bin hacim ve %4 eksiden fifti fifti kapattım aynı hisseyi 17 kez alıp satıp zararı çıkardım. Totom vıcık vıcık terledi.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    Asıl credit pis boşaltmış
    1%'e düşürülen swap satışı mı yapmışlar dersiniz.
    bademlerin sermayeyi ele geçirmesi için de çok güzel ortam yarattı bu swap olayı bence.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    1%'e düşürülen swap satışı mı yapmışlar dersiniz.
    bademlerin sermayeyi ele geçirmesi için de çok güzel ortam yarattı bu swap olayı bence.
    Bu kısıtlı para zamanında her şey mümkün sayabilirde alabilir de

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Genelde EREGL portföy hissesi deniyor, PETKM de öyle, kısa vade de çok hareket etmiyor.

PGSUS ise trade hissesi.

Bir yandan birileri bu şirketin imtiyazları vs çok değerli diyor, birileri de şirketi döndüremezler diyor hareket oluyor.

EREGL de profosyoneller işlem yapıyor fiyat genelde doğru oluyor, dışarıdan bir bilgi ile vurgun yapmak daha zor.

BBHT de ABD iki çelik üreticisinde müeyyideleri hafifletti deiler, biri Çolakoğlu'ymuş diğerini duyamadım.
    sn Ariston sizin bu konularda bilginiz tartışılmaz.teşekkürler.
    ABD de borusan mannesmannın yatırımları var.

https://www.youtube.com/watch?v=-gtp0BaW_V4

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    sn Ariston sizin bu konularda bilginiz tartışılmaz.teşekkürler.
    ABD de borusan mannesmanın yatırımları var.

YTD
    Şimdi çok parası olanlar yılda ortalama %10 reel getiriye muhtemelen razılar ama kısa vadede oynaklık çok olunca genelde kenara çekliyorlar, oynaklık azalınca yukarıdan alıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün 18 bin lira ile 520 bin hacim ve %4 eksiden fifti fifti kapattım aynı hisseyi 17 kez alıp satıp zararı çıkardım. Totom vıcık vıcık terledi.
    Ayasofya abi alemsin

Aynı bizim pala gibi, az parayla cok iş yapma peşindesin.

Paralı adamlar gibi düşünmeye çalış daha rahat kazanırsın.
    mesela düşüş başladığında ve düşüş devam ederken daha doğrusu borsa düşerken paralı adamlar alım yapmaz.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün 18 bin lira ile 520 bin hacim ve %4 eksiden fifti fifti kapattım aynı hisseyi 17 kez alıp satıp zararı çıkardım. Totom vıcık vıcık terledi.
    14 kere çevirmişsin kabaca, iyi işlem.

Bu arada BIST30 da 1 e 10 kredi var gün içi.

8. Bugün BBHT de uzman konuşuyordu, ABD için orada şirketlerin halka açıklığı çok yüksek şirket ele geçirmek için alım yapanlar olabiliyor dedi.

Sayfa 31/985 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •