Sayfa 47/985 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dostum şu çok diri ve dik duruyor lafını o kadar çok kullandın ki dolara bir kadınmış gibi bakmaya başladım şu an bakıyorumda bu dolar ne olmuş öyle bee adriana lima gibi olmuş yaa.
    Oradaki çok diri ve dik duruyor lafın da

Çok anlam var

O anlamı açıklarsam ceza verir Güneysu dostum
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. cauti abi dinledik seni gerçi baştan senin tabirinle atladık fakat olmadı napcaz şimdi maske falan yok eeee çalisiyoruzda gönder bakalım maskekeri abi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    Ek 24755

Kaynak: https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...50503584096256

Genel tablodaki görünümde çok değişiklik yok.
    dün nisan vadede diğer şort 26000'lerde değil miydi sanki. Bugün epey ky şort açmış gibi geldi bana 55840 olmuş.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4. yarın petkimde yüksek işlem hacmi bekliyorum. endeksi ereğli ve petkimle biraz tutacaklar gibime geliyor. petkimi 3,50 üzerine bir türlü atmıyorlar yalnız. 3,50 üzerinde saatlik kapanışlar yaparsa kopup gidecek diye düşünüyorum. pozuma göre konuşuyorum 3,35 den 750 kontrat petkim long pozisyon açtım. flama görüntüsü bozulmadı henüz. bayrağı dikmesi lazım bu hafta. ytd.

Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli: "Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunanlar sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak."

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile Kovid-19 salgını nedeniyle yapılamayan eğitimlerin telafisine ilişkin düzenlemeyi de içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

7. Sercan arkadas nerede? Bugun hic gormedim yarin yukselis olunca cezam bitti diyip dönermi

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli: "Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunanlar sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak."

hele şükür yahu... tarıma maddi teşvik ve köye dönüşü desteklemenin tam zamanları...tarlana çıkamazsın ürününden bana ne ne demekti...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 47/985 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •