Sayfa 294/779 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1. "Türkiye sloganıyla gönüllü karantina uyguladığımız şu günlerde özellikle gençlerimize şu çağrıda bulunmak istiyorum, yazılım sektörü sizi bekliyor. 3 yılda 1 milyon yazılımcı geliştirmeyi hedefleyen bir program başlatıyoruz.
    Yıl sonuna kadar eğitim sayısı 100'e çıkacaktır. Gençlerimizin tek yapması gereken sisteme girip özgeçmişlerini kaydetmektir.

Programı tamamlayanlar güvenliğinden veri analistiliğine siber güvenlikten yazılım geliştirmeye kadar 15 farklı alanda uzman olarak istihdam edilecektir.

Bu programın ülkemizin yazılımcı ihtiyacını gidereceğine de katkı sağlayacağına inanıyorum."

2. Yav he he... 5 tane maskeyi dağıtamadılar. İnşallah bunu başarırlar diyelim. Fikir güzel de icraat konusunda sıkıntı olmazsa iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Yav he he... 5 tane maskeyi dağıtamadılar. İnşallah bunu başarırlar diyelim. Fikir güzel de icraat konusunda sıkıntı olmazsa iyi

Yav he he . Avrupa'nın en büyük hastanesini açan, 1 ayda yerli solunum cihazı yapan adam, 5 ti ane maskeyi dağıtmadi. Suc bundaki bedava maske dağıtıyor.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Yav he he . Avrupa'nın en büyük hastanesini açan, 1 ayda yerli solunum cihazı yapan adam, 5 ti ane maskeyi dağıtmadi. Suc bundaki bedava maske dağıtıyor.

avrupa ülkeleri doğrudur maske sıkıntısı çekiyorlar ama tüm vatandaşlarına maddi yardım yapıyorlar. ya biz sokağa çıkma yasağı bile koyamıyoruz nedeni eğer sokağa çıkma yasağı koyarsa vatandaşına dağıtacak parası yok.

evet bizde maske bedava ama 1 haftada kişi başı 5 adet. ben başvuralı 1 hafta oldu hala mesaj gelecek de maskemi gidip alacam. neyse yazacak çok şeyler var ama kim anlayacak ki.

5. Anlık böyle

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    avrupa ülkeleri doğrudur maske sıkıntısı çekiyorlar ama tüm vatandaşlarına maddi yardım yapıyorlar. ya biz sokağa çıkma yasağı bile koyamıyoruz nedeni eğer sokağa çıkma yasağı koyarsa vatandaşına dağıtacak parası yok.

evet bizde maske bedava ama 1 haftada kişi başı 5 adet. ben başvuralı 1 hafta oldu hala mesaj gelecek de maskemi gidip alacam. neyse yazacak çok şeyler var ama kim anlayacak ki.
    Bu konuyu cok uzatmak istemem ama salgının tedavisinin Türkiye'de bedava olduğu, sağlık sistemimizin dimdik ayakta ve yeterli oldugu, sürekli yatdim alan kayıtlı vatandaşların, ücretsiz izne çıkanlarin kısa çalışma ödeneği kapsamında brüt maaslarinin %60 ini, diğer işsizlerin ayda 1177 TL aldığı gibi daha yazacak bir dünya yazacak şey var ama nafile, nasılsa bardağın hep boş tarafını görmek isteyen bir kesim var. Çok şükür malum siyasilerin iktidarı döneminde böyle bir salginla karsilasmadim kendi adima.

7.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Bu konuyu cok uzatmak istemem ama salgının tedavisinin Türkiye'de bedava olduğu, sağlık sistemimizin dimdik ayakta ve yeterli oldugu, sürekli yatdim alan kayıtlı vatandaşların, ücretsiz izne çıkanlarin kısa çalışma ödeneği kapsamında brüt maaslarinin %60 ini, diğer işsizlerin ayda 1177 TL aldığı gibi daha yazacak bir dünya yazacak şey var ama nafile, nasılsa bardağın hep boş tarafını görmek isteyen bir kesim var. Çok şükür malum siyasilerin iktidarı döneminde böyle bir salginla karsilasmadim kendi adima.

Doğru söze ne hacet .. keşke doğru yapılanları takdir etseler..bunlar hem kula hem yaradana nankörler..

8.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku

Simdi sayin herseye ragmen her firsatta akparti iktidarina laf atmaya calisanlardansiniz ama kabul edin adamlar iyi calisiyo kusursuzluk Allah a mahsus

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 294/779 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •