Sayfa 47/440 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 369 - 376 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

Eletronik ortamda (imkb) açılmadan önce eregli ile değerli kağıt almaya başladım, temeli saglam karlılıği iyi olan hisseler ve zaman icinde vizyon oluşturan veya oluşturabilecek hisseler yatırimcısını üzmez.
    Uluun da vizyon oluşturacak ender hisselerden biri olarak görüyorum. Yani yatırım yapılabilir manasına geliyor. Mutlaka kar realizasyonu gelecektir. Kar realizasyonunda hisse kaptırmakda var. Inandığım hissede dalgalara bakmadan hedef fiyatımı gözetirim, geldiği zamanda kademeli olarak veririm. Ytd

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. BM böyle devam eder önlem alınmazsa kıtlık baş gösterir diyor....uluunu satip çalışmayan sanayi şirketleri havayolları sirketlerini mi alalım..benim için teknik temel analiz budur...bugün bimin a101 in sok migrosa ugradiysaniz anlarsınız az çok..saygılar

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar, nedense ben hisseyi kötülüyorum gibi hava estiriliyor...
    ben satın demedim, almayın da demedim..
    buralar teknik anlamda kritik bikaç gün buraları geçerse sıkıntısız gidecek yolu uzun dedim...
    burada bu tür hisselerde teknik meknik dinlemem diyenleri yarın birgün teknik ne diyor diye ağlaşırken görürseniz şaşırmayın...
    teknik hissenin gideceği yeri göstermez, olası çakıl taşlarını gösterir...
    burada her hün her dakka pembe hayaller üretenler hata yapıyor...
    neyse onu konuşmak lazım...
    zırt bırt aynı şeyleri döndürüp durmanın art niyet taşıdığını düşünüyorum...
    bu ortamda kafalar çalışmaz, duygular çalışır...bu da iyi değildir..

kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...

4. Şuanda bu hisseyi tavan fiyattan almak isteyen kaç kişi var ?

5. Şirketin geleceği var. Yatırımlarını da oldukça akıllıca yapmış. Yabancı ortak beklentisi de üstüne çilek olmuş. Sonuç olarak hisse epey yol almış. Bundan sonrası patronun ve yatırımcıların sabrına... En önemlisi de nasibe. ARTIK NASİP DİYORUZ...

Elinde hisse olan satabilir tabiiki dalgalar olacak hep bòyle gitmeyecek. Ben zararıda kar ı da severim ikisi de birbirini tamamlayan unsurlardır. Nasıl bir ortaklık olacak görelim bakalım.
    En büyük sorun diğer gıdalar, kolerasyon yönünden yani. Uluun un ayrışması lazım onlardan Ytd

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    BM böyle devam eder önlem alınmazsa kıtlık baş gösterir diyor....uluunu satip çalışmayan sanayi şirketleri havayolları sirketlerini mi alalım..benim için teknik temel analiz budur...bugün bimin a101 in sok migrosa ugradiysaniz anlarsınız az çok..saygılar

Kıtlık mıtlık olmaz.Medya olsun diğerleri olsun çok abartıyorlar.Aşı bulunacak en fazla 1 yıl içinde mecburen bulacaklar.1 yılda dünya batmaz.Şu anki gidişata göre böyle konuşmak kolay.Taban taban soluksuz düşsse ne düşünecksiniz.Derdi veren Rabbim Şifasınıda verir.Rızk zaten Allahdan.Kendinizi hayallere kaptırmayın.Karı bulan almasını yetinmesini bilecek.Yoksa onda gider ellerinden.Gören sanki tüm unları gıdaları borsadaki firmalar çıkartıyor.Herşey düzelir,1 sene sonra çok özlersinşz böyle kazançları.
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

8. Sn ank11 umarım asi ya da ilaç 1 yıla kalmaz bulunur da şu illetten kurtuluruz...10-15 senedir hala sars mers virüsü için aşı bekliyoruz...bir hisse sonsuza dek yükselmez sonsuza dek de düşmez...illaki uluun da pik yapacak ve düşmeye başlayacak...ben hala yolunun olduğunu dusunuyorum hele ki ortaklık arayışını KAP'a bildirmisken...büyük bı firma ile ortaklik haberi düşerse daha da gider diye düşünüyorum...yanılıyor muyum uluunu satip çalışmayan firmaya mi yatirayim şu zamanda....zaman gıda ve sağlık sektoru diyor...bizde buna göre pozisyon aldık...2.ceyrek bilançoları geldiğinde görüşürüz inşallah...hayırlı kazançlar size de
     Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Kıtlık mıtlık olmaz.Medya olsun diğerleri olsun çok abartıyorlar.Aşı bulunacak en fazla 1 yıl içinde mecburen bulacaklar.1 yılda dünya batmaz.Şu anki gidişata göre böyle konuşmak kolay.Taban taban soluksuz düşsse ne düşünecksiniz.Derdi veren Rabbim Şifasınıda verir.Rızk zaten Allahdan.Kendinizi hayallere kaptırmayın.Karı bulan almasını yetinmesini bilecek.Yoksa onda gider ellerinden.Gören sanki tüm unları gıdaları borsadaki firmalar çıkartıyor.Herşey düzelir,1 sene sonra çok özlersinşz böyle kazançları.

Sayfa 47/440 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •