Sayfa 776/985 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hahaha ya allah cezanı vermesin sen ne komik adamsın arkadaş...az önce bovespa'dan çıkan para aynı havuzdayız bize girer diyordun...adam biz pahalı kalırsak bizden çıkar ucuz diye oraya giderler deyince kaç km ötede onlar ne alakamız var demeye başladın...oradan buraya para gelirken kaç km ötedeyiz gelmez demiyon ama gidecek olunca kaç km ötedeyiz gitmez diyon...allahım ya...
    Nasreddin hoca kazan doğurdu hikayesi

Dünya devletlerinin borsalara bakış açıları farklı

Abd ekonomik sorunu yok her düşüş alım fırsatıdır ucuza şirket sahibi oluyor

Türkiye ise ekonomim kötü değil mücadelesi veriyor

Kısacası sizde bakış açınızı böyle sabitlemeyin

Şöyleki mercedes bmv ikiside alman malı demeyelim ikisininde alıcılarının düşünceleri farklıdır

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hahaha ya allah cezanı vermesin sen ne komik adamsın arkadaş...az önce bovespa'dan çıkan para aynı havuzdayız bize girer diyordun...adam biz pahalı kalırsak bizden çıkar ucuz diye oraya giderler deyince kaç km ötede onlar ne alakamız var demeye başladın...oradan buraya para gelirken kaç km ötedeyiz gelmez demiyon ama gidecek olunca kaç km ötedeyiz gitmez diyon...allahım ya...
    Büyük para olaylara işine geldiği gibi bakar.. Kmx bizi böyle yetiştirdi

4. Thyao'nun yapraklarına su vermeye başladık.

Esen kalın

5. İnsanların aklıyla dalga geçen yorumlar görüyorum bu yönetim nasıl müdahale etmiyor bu tarz polyanacı tiplere

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KAYNAK LÜTFEN......
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

7.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı istifa etmiş reis adamlarda ınsıder düşüşü.. Bizde koskoca ulaştırma bakanı istifa etti bi şey olmadı
    Ekonomileri çürük demek ki
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ata yatırımdan Barış Murat ta tweter dan takipçisi sormuş , her hafta , hergün para çıkışı var nasıl yukarı gidiyoruz hocam demiş.
    Barış Murat yerli ve yerli fonlarla demiş aklıma hemen SERCO fon geldi.

Sayfa 776/985 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •