Ha bugün ha yarın derken gitti hisse ((
Ha bugün ha yarın derken gitti hisse ((
Tavani bozuyorlar
Sayın Horosanlı bugün dediğiniz olacak sanırım %10 luk dilime ulaşacağız
Çok değerli arkadaşlar
onlarca arkadaş olma isteği ve özelden bilgi almak isteyenler var arkadaş olma isteklerinize eyvallah ancak,birde buradan kağıt tavsiye etmemi isteyen arkadaşlar var hemde kısa vade için ,belli ki bu arkadaşlar beni uzun yıllardan beri çeşitli forumlarda görmüş ve anlayabilmişler o yüzden böyle isteklerde bulunmuş olmalılar ,güveninize ve inanmanıza çok çok teşekkür ederim.
arkadaşlar bir çok kereler bu forumlarda belirtmişimdir ,gerçek hayatta tanıdığım arkadaşlarım hariç kimseye sanal alemden asla tavsiyede bulunmam çünkü sizleri bire bir tanımıyorum ben kağıt önersem siz alıp zarar etseniz ben bunun ıstırabını asla taşıyabilecek vicdana sahip değilim.birde şu husus var ben hepinize cevap yazmaya kalkışsam inanın kendi portföyler imi yönetemem o yüzden beni anlayışla karşılamanızı istirham edeceğim.
ancak size şunu söyleyebilirim ben falcı yada kahinde değilimki yarını sadece allah bilir 35 yıllık borsacıyım %100 denilen bazı durumların ne kadar %0 olduğuna o kadar şahit olmuşumdurki moda deyimle yazsam roman olur hemde 10 cilt en az
ancak benimde yıllar içinde takip ettiğim dürüst doğru bilgili ve vicdanlı olan insanlar var bu forumlarda ben onları forumlarda tarar bulurum nelere takılıyor hangi hisselerdeler oralardan yön bulmaya çalıştığım olmuştur ancak bunlarda bir elin parmaklarını geçmez
son söz size tavsiyem araştırın okuyun sorun ,kırıcı olmayın iyi niyetli olun inanın bunun faydasını göreceksiniz , hiç bir yatırım uzmanını ve stratejist diye televizyonlarda konuşanlara asla takılmam kendi yolumu kendim bulmaya çalışırım bu forumlar onlardan daha iyi ,tartışma şansınız var kalın sağlıcakla
şimdi ben yarın buraya hangi türküyü koyacağımı düşünmeye uğraşayım biraz müsadenizle
Tavanda kaç lot var yazabilen bir arkadas var mi
Yer İmleri