Sayfa 340/748 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Sn Boschish

Şöyle bakın olaya İpek'e sahiplenmek isten gruplar çıktı eğer kalıcı olacaklar ise bu tahtayı daha yukarı atacaklar . Kozaaya da gelecekler ama şöyle bakalım tahtalar eskisi kadar sahipsiz değil piyasa alıyor .

Spek nasıl panik yaptı ipeke 12.8 lere gidince gördünüz mü. Kozaayı eksilere çekti şimdi ... eğer endekse sağlam satış gelmez ise spek sıkıştı kaldı ...
    Ne sıkıştı ne ne birşey hocam, istediği gibi at koşturuyor adamlar Koza ve Kozalda. Aylardır kayyum denilen mahlukat bir tek ilaç niyetine açıklama yapmaz mı yahu? Şu konuda şu aşamadayız, altın rezervimiz şu, tenör bu, şurada şu çalışma var, burada masa var, sandalye var vb. 1 masa 2 sandalye bomb.k bir sürü hisse göklere çıktı, altın şöyle uçtu, dolar 7 TL, altın gani, koyacak yerimiz yok diye kendimizi kandırdık durduk gibi hissettim bugün iyice. Bir taraftan kahve ve sigarasızlık, diğer taraftan bunların bu iğrenç ötesi işlemleri bugün çok canımı sıktı, içimi döktüm, kusura bakmayın lütfen. Kaldı ki naçizane upuzun süreli yatırımcıymdır, sinirlerim sağlamdır, sabırlıyımdır ama bugün resmen tiksindim işlemlerden, bu kadar ********ce adice davranmak da bir yerden sonra şalteri kapattırıyor.. Herkese hayırlı iftarlar

2.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Bu kadar sahipsiz kağıt olmaz..
    Resmen halkın eline birakmislar kağıdı...
    Yeşil GYO nün bile daha çok sahipleneni var..
    Bende tam tersini düşünüyorum...
    Hatta daha iddialı konuşayım (2 gün önce 12,70 görüp 12,4 kapadığı gün yazdıklarım da burada duruyor) borsada trendin bu kadar kabak gibi belli olduğu 2. kağıt yok..
    Benim için en rahat gözlem yapacağım tahta ötesi yok..
    Geçen gün 12,7 ile trendi bitti yazdım dün..Bir önceki trend ise 13,15'de bitti!!!
    Hacimli günlerin olduğunda en yüksek, kapanış ve AOF'ye bak bunu sana söylüyor zaten..Bugün yalandan yukarı yaptığına sakın bakma İpeke'de mal geçirecek adam aradıkları için ona uydu..
    Kapanışa bak mesela 11,75...Bugün hiç işlem görmediği alakasız bir yer...Ne demek bu?
    Ben bu şirketlerin içini dolu görsem inan bana borsada işlem yapacağım tek kağıt olurlardı...Harika trendleri var..Yükselişe başladı mı en az %40 üzerine koyuyorlar, düşüşte ise yakalanmadan hemen stop yapacaksın..Çok keskin kuralların olacak bu kağıtlarda...
    Her ikisinin de fahişe olduğunu da unutmayalım

3. Tekrar gireyim dedim yine terse bıraktı. Olacak iş değil. 1000 puan yükselen endekste eksi 1'e yakın kapadı ipek ise artı 3 oldu, fksı 8 oldu, kafayı sıyırmamak elde değil. Kozal da böyle. Ay sonu diye viop veya varantları mı terse bırakıyorlar acaba, başka açıklama bulamıyorum, keşke almasaymışım.

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bende tam tersini düşünüyorum...
    Hatta daha iddialı konuşayım (2 gün önce 12,70 görüp 12,4 kapadığı gün yazdıklarım da burada duruyor) borsada trendin bu kadar kabak gibi belli olduğu 2. kağıt yok..
    Benim için en rahat gözlem yapacağım tahta ötesi yok..
    Geçen gün 12,7 ile trendi bitti yazdım dün..Bir önceki trend ise 13,15'de bitti!!!
    Hacimli günlerin olduğunda en yüksek, kapanış ve AOF'ye bak bunu sana söylüyor zaten..Bugün yalandan yukarı yaptığına sakın bakma İpeke'de mal geçirecek adam aradıkları için ona uydu..
    Kapanışa bak mesela 11,75...Bugün hiç işlem görmediği alakasız bir yer...Ne demek bu?
    Ben bu şirketlerin içini dolu görsem inan bana borsada işlem yapacağım tek kağıt olurlardı...Harika trendleri var..Yükselişe başladı mı en az %40 üzerine koyuyorlar, düşüşte ise yakalanmadan hemen stop yapacaksın..Çok keskin kuralların olacak bu kağıtlarda...
    Her ikisinin de fahişe olduğunu da unutmayalım
    ******yla pazarlık edilmez diye bı laf vardır..
    Bizde bekliyoruz , kaç lira istedilerse de verdik ama eskisi kadar çok parayla bulasmam artık..
    Ama yapılan şey aleni ********lik..
    Yedikleri içtikleri zehir yattıkları yer ateş olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Ne sıkıştı ne ne birşey hocam, istediği gibi at koşturuyor adamlar Koza ve Kozalda. Aylardır kayyum denilen mahlukat bir tek ilaç niyetine açıklama yapmaz mı yahu? Şu konuda şu aşamadayız, altın rezervimiz şu, tenör bu, şurada şu çalışma var, burada masa var, sandalye var vb. 1 masa 2 sandalye bomb.k bir sürü hisse göklere çıktı, altın şöyle uçtu, dolar 7 TL, altın gani, koyacak yerimiz yok diye kendimizi kandırdık durduk gibi hissettim bugün iyice. Bir taraftan kahve ve sigarasızlık, diğer taraftan bunların bu iğrenç ötesi işlemleri bugün çok canımı sıktı, içimi döktüm, kusura bakmayın lütfen. Kaldı ki naçizane upuzun süreli yatırımcıymdır, sinirlerim sağlamdır, sabırlıyımdır ama bugün resmen tiksindim işlemlerden, bu kadar ********ce adice davranmak da bir yerden sonra şalteri kapattırıyor.. Herkese hayırlı iftarlar
    Üstad sıkmayın canınızı bu şirketlerin önündeki belirsizliklerdi zaten engel olan . 1 yıl önce 4.19 (3 kat) İpek'e kozaa 5.24 lerde idi . Bu kadar isyanı hak etmiyorlar . Fk diyor herkes lakin garan bile 5.7 Fk. Şişecam , soda , thy , aselsan , Petkim bunlara bakalım hangi yatırımcısına bu belirsizlikleri alan hisseler kadar kazandı ? Yükselen hisseler gıda ilaç vs bir hikaye bir talep oldu piyasadakiler aldı götürdü ... ama kozaalar ayrı 1 yıl önce elinde tutan bile kozaa 13 leri görecek 1 yıl sonra deseler çoğu inanmazdı hatta 5.5 den 6 dan 7 den ne kadar insan sattı inanan satar mı ? Maliyetinizi bilmem ama bence sabredin tabi stop belirleyin ..

6.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Bizde bekliyoruz , kaç lira istedilerse de verdik ama eskisi kadar çok parayla bulasmam artık..
    Dün bende aldım 12,31'den hemen 12,28 yaptı...O sırada İpeke 12,5 civarı...Sonra bir anda 12,20'ye verdi 12,21'den de aldım maliyet oldu 12,26..Yukarıya almaya başladı 12,27 yarısını verdim sonra 12,37 oldu...Diğer yarısını vermedim çünkü güzel bir hareket başlayacağını gördüm meğerse geçirmişler orada çok güzel bir hareketin içine sıçtılar...Yoksa ben 12,5 gibi kapanış bekliyordum o aralıkta mal verince alakasız 11,8 kapadı ..Yarısını 12,02 zararına verdim devre kesmeden önce...
    Mesela İpek..Sabah 12,6 gösterdi 12,15'e geldi..Tüm gün 12,2-12,4 aralğında işlem gördü..Oralarda düşürdü birilerini ışık hızıyla 12,8 oldu güzel bir hareketti...Burada daha farklı durum...O çok daha hızlı hareket ediyor ve büyük başlar daha net bu daha zor bir kağıt..
    Bakalım haftaya tepki hareketi bekliyorum yakalayabilirsem dünkü hesabımı kapatacağım

7.  Alıntı Originally Posted by boschish Yazıyı Oku
    bende dusurdukte aktıf ve pasıfe yazarak ınadına 1 2 bır ıkı alıs yaptım 11.75 e kadar gıcıklıgına olsun beklerım yuzde 50 ıpek yuzde 46 kozaa yuzde 4 kozal beklemede

Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Üstad sıkmayın canınızı bu şirketlerin önündeki belirsizliklerdi zaten engel olan . 1 yıl önce 4.19 (3 kat) İpek'e kozaa 5.24 lerde idi . Bu kadar isyanı hak etmiyorlar . Fk diyor herkes lakin garan bile 5.7 Fk. Şişecam , soda , thy , aselsan , Petkim bunlara bakalım hangi yatırımcısına bu belirsizlikleri alan hisseler kadar kazandı ? Yükselen hisseler gıda ilaç vs bir hikaye bir talep oldu piyasadakiler aldı götürdü ... ama kozaalar ayrı 1 yıl önce elinde tutan bile kozaa 13 leri görecek 1 yıl sonra deseler çoğu inanmazdı hatta 5.5 den 6 dan 7 den ne kadar insan sattı inanan satar mı ? Maliyetinizi bilmem ama bence sabredin tabi stop belirleyin ..
    Sinirimizi bozan ortam bu kadar kozaa ve ipeğin lehineyken kozanin gerileyip ipeğin devamlı yukarı gitmesi..
    İpeğin kozaa dan bı farkı yokki, hatta kozaa bilanço açısından daha avantajlı buna rağmen geriletiyorlar...
    Hem geçmişte kaç lira oldukları ne kadar kazandırmış falan oldukları hiç önemli değil...
    Biz bu emperyalist kan emici fonların av sahalarında büyuk riskler alıyoruz tabii ki maximum kazançlar için buradayız..
    İpekte f/k olmuş 8 kozaa da 5.75..
    İpekte kozaayla beraber yurumemis olsa ağzımı acmiycam ama ortada bilinçli bı ********lik, ahaliyi kandırma ve parasına göz dikme olayı var..

Sayfa 340/748 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •