Sayfa 575/1001 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Cumhurbaşkanı çok ağır konuşuyor, Cumhurbaşkanı muhalefeti , kendisi gibi düşünmeyen insanlarin eleştirilerini dinlemeli, hepsine tek tek böyle cevap vermemeli , biraz susmalı .. Bugünkü sözleri çok ağırdı ve bu sözleri söyledikten sonra ben herkesin cunhurbaskaniyim, herkese eşit mesafedeyim denilemez .. MHP lideri dese hadi neyse derim ama söyleyen Cumhurun başı ..

Keşke bu dönemde böyle söylemler söylenmeseydi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

CHP Parti Sözcüsü Öztrak : Ecdadımızın türbesini sırtlayıp kaçan sen, Tank palet fabrikasını Katar ordusuna peşkeş çeken sen, hastanelere vediğin hazine garantilerini İngiliz mahkemelerine emanet eden sensin. Sen hangi yüzle yerlilikten, millilikten söz edebiliyorsun?Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dikkatimi çekiyor dışarda herkes maskesi ile oynuyor, çekiştiyor, indiyor falan en büyük risk o ellerle ellenen maskede oluyor halbuki
    Ben alkol ile ellerimi sterilize etmeden, kesinlikle yüzüme veya maskeme dokunmuyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş : 11 Mayıs’tan itibaren dükkanlarını açabilecek olan berber ve kuaför kardeşlerim;

Çok zor günler geçirdiniz. Size desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.

İsteyenlerin dükkanlarını dezenfekte edecek, hijyen seti hediye edeceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Partili CB olmuyormuş, iyice anladık.

Bir daha anayasa yaparlarsa, bırakın partiliyi, milli takımdan başka takım tutan CB bile olmamalı.

Hatta CB olan kişinin nüfus kütüğü hemen Ankara'ya alınmalı, memleketi bile olmamalı.

14 yaşına kadar çocuklar, 13 Mayıs'ta 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle dışarı çıkabileceklerdir.

15-20 yaş grubu, 15 Mayıs Cuma günü, yine aynı şartlarda ve aynı saatlerde dışarı çıkabilecektir.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sen ne eziyet gördün, bi anlat da dinleyelim.
    Cemaatlen namaz kıldırmadılar, cumaları camileri kapattılar, kandilleri yasakladılar, hep CeHaPe'nin işi bunlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    14 yaşına kadar çocuklar, 13 Mayıs'ta 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle dışarı çıkabileceklerdir.

Anneleri babalarıyla diye ibare konmamış mı. ?

Hey Allahım ya.

Sayfa 575/1001 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •