Sayfa 266/437 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar korona virüsü nedeniyle hem ülkemizde hem de amerikada alışverişlerin bir çoğu online olmaya başladı...alınan ürünler kargo şirketleri tarafından evlere teslim ediliyor...işte amerika posta dairesi (usps) bu virüs ortamında iş yoğunluğu çok artmış olması lazım.....eskimiş ve dökülen eski araçlarının onları yarıyolda bıraktıklarına şahit olmuşlardır...

bu durumda usps araç alımı konusunu hızlandırmak konusunda üzerinde baskı hissedecektir...çünkü müşterilerinin kargolarını zamanında yetiştirememek gibi bir sorunları olmaya başlamıştır...

işte hem genel olarak amerikada trumpun da dile getirdiği gibi üretimi açma çalışmaları ,hem de usps nin özel şartlarının onu zorlaması nedeniyle araç ihalesinin yapılma ihtimali güçleniyor...evet bu ihtimale kesin diyemeyiz ama çok güçlendi diyebiliriz..

bakalım 15 mayısa az bir süre kaldı..acaba bu ihale gerçekleşecek mi ??
    teklif verme süresi 15 mayıs mıydı?
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    eğer karsan ihaleyi alırsa türkiye ekonomisi için çok önemli bir adım olur...karsanın özelinde ise çok büyük bir aşama olur..o vakit karsan %95 atıl durumdaki kapasitesini kullanmış olacak...artan bu kapasite ile maliyetler düşecek..buda karlılığı artıracaktır...

bunlara ek olarak prestiji çok artacak ayrıca usps ye yapacağı araçlar önemli bir referans olacak...o durumda da bir çok ülkede karsana güzel kapılar açılacak...

böyle bir iş karsanı birinci lige taşır...orta ve uzun vadede çok şey katar karsana...

bakalım nasip ne olacak ??
    üretim abd de olacak diye biliyorum...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    üretim abd de olacak diye biliyorum...
    Karsanin cazibesi yüzde 95 boş kapasitesi vede türkiyedeki ucuz iş gücüdür..bu özellikleri olmasaydi zaten amerikalı ortağı karsani kendine ortak secmezdi. .çünkü benzer işi zaten kendisi yapıyor. .

Mantık parçaların birçoğunun türkiyede üretilip amerikada montajlanmasi gerektiğini söylüyor. .amerikada kurulan ortak şirket ise hem gelirin ortak paylaşılmasını hem de yedek parça ve bakım hizmetlerini sağlanmasını üstlenecek diye düşünüyorum. .

4. Açıkçası bugün beni üzdü.. umarım beklentimi boşa çıkarmaz

5. Her gün yüksek hacim ve yukarı gitmesi daha haber gelmeden brüt takasa girmesine neden olur. Artı beklentiyi fiyatlamis gibi davranıp kazansa dahi sert düşüşler yaptırıp küçük yatırımcının psikolojisiyle oynayarak böyle bir ihalede bile zarar ettirebilir bizim gibileri. Bu şekilde tırmanış daha sağlıklı bence. Tabi bu yorumlarım olumlu hayallerimiz gerçekleşirse. Yüksek ihtimalle teklifler alındı, değerlendirip bir kaç aya sonuclandiracagiz şeklinde bir şeyler karalayacaklar. Tamamen kendi fikrimdir.

6. Birde ne zaman küçük yatırımcı çoğalsa korkuyorum o hisseden. İyi gidiyoruz sanki tenha henüz buralar. Taksi ihalesi zamanı mahşer yeriydi buralar.

7. Arkadaşlar bu ihale 15 mayısta sonuçlanacak mı yoksa sadece teklifler mi sunulacak nedir doğrusu bu işin

Teklifin son gününü 15 mayısa uzattılar ama üretim yapan mı var yeni teklif versin. Teklifi değerlendirme süresi olabilir yeni teklif olmazsa ya yine uzatırlar yada 1 2 gün içinde sonuçlanır.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 266/437 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •