Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
Mersin. Denizli ve Isparta'daki 3 üretim tesisi; Balıkesir Gönen'deki 1 meyve paketleme tesisi ve farklı bölgelerdeki 30.000 dekar arazi üzerinde kurulu 8 çiftliği, 5 milyon dikili meyve ağacıyla Anadolu Etap, Türkiye'nin en büyük meyve yetiştiricisi ve meyve suyu üreticisidir.
................................
Dönümü 50 bin lira olsa....1.5 milyar tl yapar..3 üretim tesisi ve 1 tane meyve paketleme tesisi var ..bunların ederini bilmiyorum.....
Bildiğim birşey var efesin fiyatı hergün düşüyor...
Kendi zararımdan çok siz emek verdikçe hisseyi daha çok aşağıya bastırmalarına üzülüyorum. Neden bu kadar baskılanıyor bu hisse anlamak mümkün değil. Sitemlerinizde son derece haklısınız, emekleriniz taktire değer inşallah bu baskılara dayanır bu hissede güzel günleri de görürsünüz. Ben dayanabilecek gibi değilim, hiç aefes ile ilgili uzun vade taşıyabilecek potansiyeli kendimde göremiyorum, bugün elim sata çok gitti, içimden vazgeçmek geçiyor sizin bu kağıda inancınız, hikayeler, ucuzluk, engelledi, ama daha çok engellemesi zor,

bir kaç ucuzlamasını beklediğim daha alışık olduğum hisseler var onlarda sert bir düşüş olursa, satıp geçeceğim muhtemelen

Alıştığı hisselerde insan daha çok rahat ediyor iki gündür aefes te bunu deneyimledim, kendimi oldukça rahatsız hissettirdi.