Sayfa 388/803 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 6419 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zübük Zade Yazıyı Oku
    Horosanlı abim teşekkür ederim paylaşım için şimdi iki şeyi merak ettim
    1. İnternette okuduğunuz o paylaşım neydi bizimle paylaşırmınız
    2. Acsel de en az egeenn kadar uzun durmayı düşünüyormusunuz
    1- o yazıyı uygun bir zamanda tabiki paylaşabilirim
    2-Acselde ne kadar uzun duracağımı buradan yazarsam yönlendirme olur bu suç teşkil eder gerçek hayattaki arkadaşlarımla bunu paylaşabilirim ancak oda hepsiyle değil ,ancak bu kağıttan çıktığım gün onu Allaha ısmarladık hakkınızı helal edin babında paylaşabilirim.ve samimi bir itiraf şu an ne zaman çıkacağımı hiç düşünmedim bende bilmiyorum şu an şimdilik iyi gidiyor bir söz var giden ata kamçı vurulmaz ,at şimdilik iyi gidiyor şu an üzerinde durmaya yıkılmadan yol almaya çalışıyorum hepsi bu.
    3- yazdıklarım al ,sat,tut tavsiyesi olarak asla alınamaz .

2.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    1- o yazıyı uygun bir zamanda tabiki paylaşabilirim
    2-Acselde ne kadar uzun duracağımı buradan yazarsam yönlendirme olur bu suç teşkil eder gerçek hayattaki arkadaşlarımla bunu paylaşabilirim ancak oda hepsiyle değil ,ancak bu kağıttan çıktığım gün onu Allaha ısmarladık hakkınızı helal edin babında paylaşabilirim.ve samimi bir itiraf şu an ne zaman çıkacağımı hiç düşünmedim bende bilmiyorum şu an şimdilik iyi gidiyor bir söz var giden ata kamçı vurulmaz ,at şimdilik iyi gidiyor şu an üzerinde durmaya yıkılmadan yol almaya çalışıyorum hepsi bu.
    3- yazdıklarım al ,sat,tut tavsiyesi olarak asla alınamaz .
    Sağol abi Allah razı olsun yorduk seni

Kimse yanlış anlamasın bir kağıdı alıp 10 yıl.beklenebilir nasıl kağıt 45 derece acıyla yükseliyor ve temeli bunu destekliyorsa bu kağıdı aldiğimda 4.11 'di geçen sene 8.89 oldu sonra aldığım fiyatın altına geldi. Burada hata bende kısa sürede %100 bir kağıt çıkıyorsa ya manipülasyon vardır yada bizim bilmediğimiz bir şey nitekim 5 milyon eden arsa 55 milyona ilana çıktı ayikmadik burada hissenin tek hikayesi sermayesi çok düşük bir bukadar yatırım daha yapsa 20 tl 25 tl olur beni diğer kağıtlar ilgilendirmez önemli olan aldığım.temettulerle 7 10 yil arasında hisse amorti ediyormu yoksa her hisse 3 5 yil toplanip operasyonda geciyor. Bu arada ali persembe nin teknik.analiz kitabını muhakkak okuyun trend varmi ne yone .....

Yoksa işiniz sadece şansa kalır

Psdtc de 4. Temettumu aldim maliyetim 20 kr a dustu ısmende 2. Temettumu aldim algyo da 3. Temettumu bekliyorum 5.20 maliyetim yani acsel 3 yıl sonra temettuden böyle para kazandirmali yoksa 5 6 kuruş la olmaz

6. Arkadaslar hangi hisseyi alsam bilmiyorum cünkü bütün hisselere tek tek baktım alınacak hisse kalmamış tümü aşırı primli..treni kaçırdım maalesef

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Kimse yanlış anlamasın bir kağıdı alıp 10 yıl.beklenebilir nasıl kağıt 45 derece acıyla yükseliyor ve temeli bunu destekliyorsa bu kağıdı aldiğimda 4.11 'di geçen sene 8.89 oldu sonra aldığım fiyatın altına geldi. Burada hata bende kısa sürede %100 bir kağıt çıkıyorsa ya manipülasyon vardır yada bizim bilmediğimiz bir şey nitekim 5 milyon eden arsa 55 milyona ilana çıktı ayikmadik burada hissenin tek hikayesi sermayesi çok düşük bir bukadar yatırım daha yapsa 20 tl 25 tl olur beni diğer kağıtlar ilgilendirmez önemli olan aldığım.temettulerle 7 10 yil arasında hisse amorti ediyormu yoksa her hisse 3 5 yil toplanip operasyonda geciyor. Bu arada ali persembe nin teknik.analiz kitabını muhakkak okuyun trend varmi ne yone .....
    belliki siz temel değerlere göre alıyorsunuz ama bunun teknik tarafıda var onada itibar ediniz

8.89 hareketinde bende vardım geçmiş yazılarımı o tarihlerde görebilirsiniz

2.70-3.50 arasında aldıklarımı 8.80 den satarım diye kendime hedef koyarak aldım çünkü teknik öyle diyordu

ha ben 8 gibi sattım çünkü kademelerdeki lotlar az olduğu için satmam zor olur diye 8 ortalamayla sattım

düşeceğinide teknik söylüyordu gerçi fazla düştü ama ondada pandemi etkisiyle çok düştü

teknik haberden önce gelir sonra haber bahanesi olur her zaman

ben yine kendime hedef koydum sabırla beklerim o fiyata geldiğinde de beklenti filan dinlemem satar geçerim

temelin yanında tekniğe de önem verin ve bilanço vs olaylarını önceden satın alın açıklandığında zaten alamazsınız

temettü yatırımcısıysanız zaten hergün hisselere bakmaya bile gerek yok su akar yolunu bulur nasılsa

8. Tabi bu hisseyi tutmak satmak size kalmis. Hisse 2.50 den portfoye girmis defalarca in cik yapmis ama hala hisseye guvenim tamdir. Satmaya kiyamadigim hissedir. Allah hepimize hayirli kazanclar versin.
    Gunluk al-satci cok gördum hissede. Kimisine %10 yeterlidir kimisinede sirketin gelecegi onemlidir.
    Gunluk bakarsaniz yanilabileceginiz bir sirkettir. Becerebilene al-sat firsati cok verir.
    Ben al-sat stratejisini beceremedigimden suluk gibi yapistim hisseye.
    Ramazan ininz mubarek kazanclariniz hayirli olsun. Kazanclarinizdan fakirlere dagitmayi unutmayin..

Sayfa 388/803 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •