Sayfa 167/346 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Alıntı Originally Posted by darat6741 Yazıyı Oku
    Bu kadar zorla ve bu kadar az lotla tavan olan hiçbir hisse görmedim ben..zorla..ıkına ıkına..gel bilanço gel
    Tavani bozarsa 9 in altına sarkabilir
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Tavani bozarsa 9 in altına sarkabilir
    Ytd
    credit bile mal almıs burdan cok korkma korku salma

3.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Ben sattım 933 den
    Ama ilaç şirketlerine satış geliyor gibi
    Dikkatli olun
    Tavani bozmamali bugün
    Ytd
    Hisse en beğendiğim ilk 10 içinde, her zaman taşınılabilecek bir hisse sıkıntı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Tavanda ne kadar bekleyen var
    Devada iki tepe oluşmuş gibi
    İkili tepe için hangi şartlar olışmuş merak ettmi aydınlatırsanız sevinirim🤣😂
    ytd deli saçmasıdır

5. Konya 5000 diyen arkadaş sendin değilmi birde yanlışmı hatırlıyırum
    ytd deli saçmasıdır

6. Bu hafta inşallah çift rakamlari konuşmak nasip olur...olmamasi için hiçbir sebep yok...marsa giden rtalb var aya giden deva var biz daha dunyadayiz....

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Bu hafta inşallah çift rakamlari konuşmak nasip olur...olmamasi için hiçbir sebep yok...marsa giden rtalb var aya giden deva var biz daha dunyadayiz....
    Bende ijiside var ama deva corono dan önce zaten 12 lerdeydi biryere daha gittiği yok bilançoyu gördüyseniz zaten şuan o kadar pahalı olmadığı halen belli
    ytd deli saçmasıdır

8. Eczacı arkadaşlar veya bilen varsa bizi bilgilendirebilirse memnun olurum, SELEC satışını ürünü eczaneye gönderdiğinde yapmış mı oluyor yoksa eczacı müşteriye satıncaya kadar eczacıyı koruma adına emanet şeklinde bir durum var mı? Eğer gönderdiği anda satış oluyorsa, müşteriye satışın yani sıra eczacı arkadaşlarında stok için ciddi bir ürün almış olabilir gibi geliyor. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sadece kendi görüşüm.

Sayfa 167/346 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •