Sayfa 581/1000 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Eeee.. öyleyse niye açıyoruz AVM'leri.

Alış veriş için illaki AVM mi gerekiyor.
    bildiğimden değil ama tahmin yürütüyorum:
    sanırım perakendeci, turizmci, berber filan gibi kodları olan işyerlerinin kısa çalışma vb. ödeneklere başvurmasını istemediklerinden yapıyorlar
    yani "yasak yok, buyurun çalışın maaşları ödeyin. bizden yardım beklemeyin", demek, herhalde.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ra'nın gözünden, heybetli olmalarına, astronomiden a. a. milyon türlü neden var, hangisini yazalım?

Daha basit konulara bakalım, baltacı baltasını kullandı mı gibi.
    Ben baltaya gelmeden şunu söyleyim. Tarihte yaptırdığı eserle kendini bu zaman taşımış yegane liderlerin firavunlar olması ilginç. Bugün ramses felan biliniyorsa hep bu eserleri sayesinde adamlar en azından bizim zamanımıza kadar isimlerini yaşatmayı başardılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dünyanın 4 farklı yerinde her biri bir takım yıldızına göre milimetrik yapmış .

Farklı medeniyetlere ben hep farklı gözle bakmışımdır

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hep uzaktakine ulaşma arzusu ve merak büyülemiş insanları. O zaman bol bolda boş vakit var tabiki.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben baltaya gelmeden şunu söyleyim. Tarihte yaptırdığı eserle kendini bu zaman taşımış yegane liderlerin firavunlar olması ilginç. Bugün ramses felan biliniyorsa hep bu eserleri sayesinde adamlar en azından bizim zamanımıza kadar isimlerini yaşatmayı başardılar.

Olağanüstü uygarlık dün bahsetmiştik ve çok uzun süre devam edebilmiş, eserleri muazzam örnek olarak;

20. yüzyıl başlarına dek, yani 3800 yıl boyunca hacmi ve kütlesi bakımından Dünyadaki en büyük yapay (insan yapımı) yapı olarak kabul edilmiş ve yükseklik rekoru 4000 yıl boyunca kırılamamıştır.

Böyle bir rekorun bir daha kırılacağını, hiç sanmıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Valla benim bildiğim piramitlerin kaldıraç sistemiyle o zamanki insan gücüyle yapımı imkansız yapılar.Japonlar bunun deneyini yapmışlar o zamanki gibi sadece kaldıraç sistemi ve insan gücü ile sadece ilk seviyelerdeki taşlar konabiliyor üst seviyelerde kaldıraçlarla ve insan gücü ile inşa edilemiyor.Aslında piramitlerde yerleştirilmiş onlarca matematiksel bağlantı düşünülürse bu mısırlılar öyle pek de firavun mezarı için o yapıları yapacak insanlara benzemiyor,o piramitlerin yapımında başka nedenler olmalı.İleri zamanlara bazı mesajlar bırakılmış ama hala o mesajları aldık mı emin değilim.Bir pil sisteminin simüle edildiğini anlatan bir video bile seyretmiştim.

Eski mısırda kablosuz elektrik ve piramitler diye yazın gelen bilgiler çok şaşırtıcı.Malum teslanın kulesinde planladığı amaçlardan biri buydu ,elektriğin kablosuz iletimini bence tesla da bulmuştu eski mısırlılar da .

Malum benim branşım değil.Bu işlerden anlayan forumdaşlar o videolara bakarlarsa mantıklı mı değil mi değerlendirirlerse ,bu işlerden anlayanların gözünden de olayı anlamış oluruz

Kum dolgu ile taşları yukariya taşımışlar, fakat eminim ki Keops piramitini görsem, aq Nil suyuylan taş taşı, sirkeylen taşı kes, milyonlarca M3 kum dolgu yap, in***** sitsinler derdim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 581/1000 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •