Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Brezilya’da Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 824 artarak 14 bin 817’ye yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Alternatiflerimize göre lige Temmuz ortası da başlayabiliriz ve 13-14 Ağustos'ta bitirebiliriz. 12 Haziran'a daha önümüzde 1 ay var. Her şey iyi giderse belki Temmuz ayı maçlarını seyircili oynayabiliriz. Asla sağlıktan ödün vermeyiz. (CNN Türk)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Nihat Özdemir: Durumları bizden daha kötü olan ülkelerin ligleri başlıyor. Bir kez daha söylüyorum önceliğimiz insan sağlığı.

Nihat Özdemir: Bizim öncelikli amacımız seyircisiz olarak normal statüde oynamak. Her takım kendi sahasında oynayacak.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevinden alındı.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Nihat Özdemir: Takımlarda virüs çıksa dahi diğerlerine test yapıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.

Hakan Çelik: Liglerin oynanmama ihtimali var mı?

Nihat Özdemir: Bunu hiç düşünmüyoruz, düşünmek istemiyoruz.

7. Olabilir mi

https://en.myfxchoice.com/fx-choice-...to-be-removed/

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Dün gece bir arkadaşla telefon sohbeti yaparken bir olay anlattı.

Aklımda kalabildiğince anlatayım.

Arkadaşım bir bankanın önündeki ATM'de para çekmek sıra beklerken, elinde dijital termometre ile bankaya girenlerin ateşini kontrol eden banka güvenlik görevlisi ile bir amcanın konuşmalarına kulak misafiri olmuş.

Güvenlik görevlisi amcayı bir kenara çekmiş, bir kaç metre mesafeden amacaya laf anlatmaya çalışıyormuş..

( Aklımda kaldığı kadarıyla, konuşmalar şu şekildeymiş. İki kelime fazla, iki kelime eksik olabilir. )

-- Amca, sen bekle burada, şimdi gelirler, senin ateşin yüksek.

-- Evladım, sıcaktandır, evden yürüyerek geldim, terledim, ondandır.

-- Amaca bak ben de terliyim, kapıda güneşin altında bekliyorum saatleridir, ama benim ateşim (aha bak diyor kendi ateşini ölçüyor ) normal. Bir sürü kişiye de bakıyorum kaç saattir, hepsi normal çıkıyor.

-- Evladım bırak o zaman geri eve gideyim, bir şeyim de yok zaten, iyiyim, sonra çekerim paramı.

-- Bekle amaca, telefon ettim, şimdi yetkililer gelecek, seni evine götürürler, hem sıcakta bir daha eve kadar yürümemiş olursun.

Sonra arkadaş, hızlıca parasını çekip uzaklaşmış. Sonuç ne olmuş bilmiyor.

Yani, her yerde çok dikkatli olmak lazım.

Not: Bölge ve banka adı paylaşmıyorum.

Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •