Sayfa 666/1001 ÝlkÝlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,321 - 5,328 arasý.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Uþak'ta kuaförlere korona testi yapýldý. 26 kuaförün koronavirüs test sonucu pozitif.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kars, koronavirüs vakalarýnýn en az görüldüðü kentler arasýnda yer alýrken, vaka sayýsý son iki haftada 146 artarak 176’ya çýktý. Vaka sayýsýndaki artýþýn 2 hafta önce yapýlan bir niþan etkinliði ile koronavirüs tedavisinin ardýndan taburcu edilen bir kiþinin boða keserek yakýnlarýna yemek daveti vermesinin etkili olduðu bildirildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Umutlar tükenmiþken kurtuluþa giden bir yolculuk baþladý 16 Mayýs 1919da ...

5.  Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    Kars, koronavirüs vakalarýnýn en az görüldüðü kentler arasýnda yer alýrken, vaka sayýsý son iki haftada 146 artarak 176’ya çýktý. Vaka sayýsýndaki artýþýn 2 hafta önce yapýlan bir niþan etkinliði ile koronavirüs tedavisinin ardýndan taburcu edilen bir kiþinin boða keserek yakýnlarýna yemek daveti vermesinin etkili olduðu bildirildi.
    Taburcu edilen kiþiler bir daha asla insanlarla temas kuramayacaklar mý hayatlarý boyunca.
    Nasýl olacak bu iþ?
    Bütün ülkeyi teste tabi tutup 1 kiþi bile kalmayýncaya kadar (ne kadar olasý bu ihtimal) heryeri kapalý tutmaya devammý edecez.
    Ya 80 milyon de negatif çýksa mesela , günün ertesi 10 kiþi tekrar pozitif çýksa..tekrarda mý shut down yapacaz heryeri..
    Hayýr bu iþten çýkýþ nasýl olacak..?..Nasýl bir matematiðe göre hareket edecez..
    Kimsenin çýkýp virüs bitti arkadaþlar bir daha gelmeyecek diyemeceðine göre..
    Virüs le masaya mý oturacaz al gülüm ver gülüm anlaþma mý saðlayacaðýz..?
    Hakkaten merak ediyorum..

Virüs dýþýnda öldürücü baþka hastalýklar saðlýða zararlý þeyler yok mu..Onlarla neden mücadele edilmiyor..
    Mesela kanser den kaç kiþi ölüyor..
    Kanserojen maddeler ile mücadele ne alemde..
    Kalp krizi?
    Yüksek tansiyon..
    Böbrek yetmezliði..
    Obezite...zorunlu sabah sporu getirelim olmaz mý..? evlere kalorimetre cihazý koyalým herkes aldýðý kalori miktarýný günlük olarak raporlasýn mesela..almayanýn evine yetkililer müdahele etsin alýþveriþ yasaðý gelsin o kiþiye..
    Trafik kazasý..Kimse araba kullanmazsa mesela kimse de ölmez..bisiklete binelim..

hayatý rakamlara indirgersek ne olacak..hayat diye birþey kalýr mý..
    bu iþin sonu 1984 romanýna gider..hayatýn her aný kontrol altýna..insanlarýn robotlaþmasý için ilk adým bu virüs ile atýldý...devamý gelecektir.

çýkmayýn.. çýkýn..açýn ..hayýr kapayýn..30 kiþide daha çýkmýþ kapa kapa kapa...iyileþtik ama yeni þartlar...vaka artýyor yeni önlemler..
    takrar kapanýn..
    tamam çýkýn..
    yeni baþka önlemler..
    þunlar çýksýn diðerleri kalsýn
    tamam þimdi diðerleri çýksýn daha önce girenlerden þu þu grup kalsýn..

6. Sokaktasýn polis çevirdi..
    Neden çýktýn..
    Ekmek almaya..
    Adýn..
    "...."
    þýk þýk þýk elindeki tabletten kontrol ediyor..herþey elektronik ve kayýt altýnda çünkü..
    evin þurada...en yakýn ekmek satan bakkal ise evine 75 metre ötede..sense þu an 225 metre uzaktasýn evinden neden ekmeði oradan almýyorsunda burada yürüyorsun..

1500 tl ceza..
    hesabýnýzdan düþülmüþtür..iyi günler dileriz.

þaka gibi geliyor demi..
    cýkss gelmesin..

Ýsveç sürü baðýþýklýðý deniyor.Olum oranlarý yüksek fakat en azýndan ekonomi çarklarý dönüyor ve bu süreç sonunda uzun bir dönemde ayni oranda kayýp mi kisa dönemde ayný oranda kayýp mý doðru görülecek.DSO insanlarý korkutmaktan baþka bir þey yapmiyor.Yok 2025 e kadar devam eder,yok mutasyon olur aþý iþlemez yok virüs tekrar bulaþýr.Bu felaket tellallarý bu kuruma yakýþmýyor.Acýkca iki alternatifi ortaya koyacak ve kararý ülke ve insanlara birakacak senaryoyu sunacak.Gerekirse ülkeler ve insanlar buna karar verecek.Yoksa saðlýk sisteminden korkan diðer kronik hastalarýn olum sayýsý covid kaynaklý ölümleri geçecek üstüne ekonomik kriz kalýcý hale gelecek.Bunun sonu yok.YTD

Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku

Alman dergisinden ‘en büyük devrimciler’ kapaðý: Atatürk tam merkezde!

Almanya'da yayýmlanan History Life dergisinin 'En büyük devrimciler' konseptine yer verdiði sayýnýn kapaðýnda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de yer aldý.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...kezde-5817973/
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 666/1001 ÝlkÝlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •