Sayfa 452/748 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Yeteri kadar gerilip gerilip 13 duvarına çarptı kır artık şu duvarı ky çifte bayram yapsın
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

2. Birisi göztepe iş merkezine gidip kozaa gündeminde ne konuşuldu sorsa iyi olur
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3. kozaa kozal fk oranı neredeyse eşitlendi.%3 .. Geçen hafta dediğim gibi madencilik sektöründe kozaa atılımlar yapacak o nedenle olabilir diye. Bunun bir nedeni de kozal yabancı yatırımcıların elinde onlara kazandırmak yerine yerlinin kazanması daha akılcı, buna göre düzenlemeler yapabilir yönetim kurulu. Az önce bir miktar değişim yaptım portföyümün 10da biri kozal. 12.77 den verip 74.80den aldım.

4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    kozaa kozal fk oranı neredeyse eşitlendi.%3 .. Geçen hafta dediğim gibi madencilik sektöründe kozaa atılımlar yapacak o nedenle olabilir diye. Bunun bir nedeni de kozal yabancı yatırımcıların elinde onlara kazandırmak yerine yerlinin kazanması daha akılcı, buna göre düzenlemeler yapabilir yönetim kurulu. Az önce bir miktar değişim yaptım portföyümün 10da biri kozal. 12.77 den verip 74.80den aldım.
    Kozal hep gözdem olmuştur.Fakat kozaaya göre çok hantal kalıyor.Kozaa favorim şu an için...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

5. birisi şöyle yazmış gübrede
    "Kapanıştan sonra KAP a düşen haber, sürecin devamı ve hızlanması için iyi bir gelişme.
    Demek ki Koza Altın zamanında rezerv alanının bitişiğindeki gayrımenkulleri de toplamış.

Şirketimizin 27/03/2020 tarihli açıklamasında, Söğüt maden sahasının Şirketimiz bakımından en verimli ve etkin şekilde değerlendirilebilmesi için çalışmaların devam etmekte olduğu kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Bu kapsamda Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'nin ilgili ruhsat sahasında yaptığı çalışmalar ve maden sahasında sahip olduğu gayrimenkullerin satın alınmasına ilişkin görüşmeler yapma, teklif verme ve anlaşma sağlanması halinde Yönetim Kurulu onayından geçmek kaydıyla sözleşme yapma vb. tüm mali ve hukuki işlemlerin yerine getirilmesi için İdare'ye yetki verilmesine Yönetim Kurulumuz tarafından oy birliği ile karar verilmiştir."

YA KOZAA GERÇEKTEN ORADA ARAZİLERİ TOPLADIYSA? DEVLET İKİ ŞİRKETİN AYNI ALANLARDA 2 SYANUR HAVUZU KURMASINA İZİN VERMEZ VE KOZALLA TEKRAR ORTAKLIĞA ZORLAYABİLİR - Kİ BUNU BEKLİYORUM ZATEN

6. Kozal bizi baskılıyor

7. Acı olan petkim, tupraş ve thy gibi sirketler büyük zarar açıklarken bu şirketler karlarını katladığı halde bu seviyelerde baskılanıyorlar, nasıl bir üçkagıt var anlamadim

8. 15 Mayıs - 8 Mayıs haftasında yabancıların hisse senedi stoğu 405mn ABD$ azalırken DİBS stoğu 390mn ABD$ azaldı. Toplam yabancı çıkışı 795mn ABD$ olarak gerçekleşti.

Sayfa 452/748 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •