Valla başkası olsa uğraşmazdım, ama size bunu anlatmak zorundayım.
ISCTR son 20 yılda para kazandırmıştır.
İşte tablo.
100 lot ile başladık. Temettüleri kasada biriktirdik, bedelsizleri de üzerine ekledik.
Sizce ISCTR para kazandırmış mıdır, kazandırmamış mıdır.
( Yok efendim enflasyon, yok efendim devalüasyon demeyin. Derseniz, temettülerinizi faize yatırsaydınız derim.)
Not: Borsada alıp/satmak birinin borsacı olduğu anlamına gelmez. Forumda da herkes google'dan falan bilgi toplayıp, burada hastalık hakkında, ilaçlar hakkında fikir yürütüyor. Bu nasıl ki onları doktor yapmaz ise, hesap kitap bilmeden alıp satmak da bir kişiyi borsacı yapmaz.
Emeğinize sağlık.
Nakit temettüleri kasada saklamayıp, temettü dağıtım tarihindeki fiyattan hisse alıp mevcut hisselerin üzerine eklesek, kazançı katlamış olurduk.
Valla başkası olsa uğraşmazdım, ama size bunu anlatmak zorundayım.
ISCTR son 20 yılda para kazandırmıştır.
İşte tablo.
100 lot ile başladık. Temettüleri kasada biriktirdik, bedelsizleri de üzerine ekledik.
Sizce ISCTR para kazandırmış mıdır, kazandırmamış mıdır.
( Yok efendim enflasyon, yok efendim devalüasyon demeyin. Derseniz, temettülerinizi faize yatırsaydınız derim.)
Not: Borsada alıp/satmak birinin borsacı olduğu anlamına gelmez. Forumda da herkes google'dan falan bilgi toplayıp, burada hastalık hakkında, ilaçlar hakkında fikir yürütüyor. Bu nasıl ki onları doktor yapmaz ise, hesap kitap bilmeden alıp satmak da bir kişiyi borsacı yapmaz.
Sayin DeliKAN,
sanirim 2010'dan sonra 578 lot degil 780 lot olacak.
Ya da ben hata yapiyorum.
Süperman'mısınız be mübarek, ben 38 derece ateşte sallanırım 39 derece ateşte mezar yeri beğenmeye başlarım, bunlar 41 derece yani o yaşta ölümcül olan ateşle pazarda!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri