OZKGY_ bu kağıtta benim beğendiğim kağıtlardan olup, 2.89 desteği dikkate alarak eksi açılışların bile alım fırsatı vereceğini düşünüyorum.
OZKGY_ bu kağıtta benim beğendiğim kağıtlardan olup, 2.89 desteği dikkate alarak eksi açılışların bile alım fırsatı vereceğini düşünüyorum.
TCELL_ bu kağıtta benim beğendiğim kağıtlardan olup 3.90 desteği dikkate alarak, eksi açılışların değerlendirilebileceğini düşünüyorum. hatta yazdığım üç kağıtta destekler dikkate alınarak eksi açılışlar değerlendirilebir
TCELL_ tutarak hisse oynamayı düşünen biri olsaydım, ben bu kağıdı yavaş yavaş toplardım.. ben olsaydım diyorum ama size demiyorum![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bunu yazdığımda endeks tam olarak hatırlamıyorum ama 100 bin civarında idi.. ama ahmet mergen"in bunu görmemesi konuşmaması mümkün değildi.. böyle bir alemdeyiz işte.. haber dinleyerek, dedikodu dinleyerek, ona bakarak, buna bakarak, ben kimsenin başarılı olacağına ihtimal bile vermiyorum
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
OZBAL_ genel olarak yön yukarı olduğunu düşündüğüm bir kağıt. ancak göstere, göstere, almadan türlü,türlü, oyunlara girebilecek olmalarından dolayı, her oyuncunun böyle "dalavera"lara karşı bir planı olmalı...
TCELL_ hisse kritiği yapmak gibi bir düşüncem yoktu, eğrisiyle doğrusuyla, sadece düşüncemi paylaşmayı düşünmüştüm ama, tcell deki gevşemeyi ben alıcıları silkeleme olarak görüyorum. çünkü 13.15 dip yaparak gelen bir yükselişi vardı.. hani daha ne aldılarki 13.90 kapanış
Yer İmleri