Fonet te 19.40 kadar bir direnç yok. Türkcell ile anlaşması, Milliegitim ile oluşacak yeni sistemler ile anlaşması, yurt dışında alabileceği ihaleler . Tahta daki oyun kurucu tarafından tekrar değerlendirilebilir. Burdan düşme olmaz ise yeni alıcılar gelir . Direnç üstü kapatti . Iyi olur diye düşünüyorum...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocamın ve diğer bir arkadışın izleme listelerinden acemi bir bakış acısıyla MACD VE RSI osilatörlere bakarak güzel gözükenler:
DOCO/TRKCM/ISGYO/AKSGY/DZGYO
Bide ASUZU(mevcut seviyeleri korursa) ve GOZDE gözüme güzel gözüktüler.
Hocamdan rıcam ASUZU için önümüzdeki hafta için bir değerlendirme rica ediyorum.saygılar sunuyorum
Altını ve gümüşü gram olarak almak yerine fon şeklinde almayı tavsiye etmem. Çünkü bu durumda elde edilen getiriden %10 stopaj kesintisi yapılıyor. Yani 100 lira kazandığında 10 lirası gidiyor 90 liraya düşüyor..
incelemek isteyen için link:
https://www.gib.gov.tr/sites/default...me_rehberi.pdf
Asuzu uyumsuzluklarda dikkatli olmak gerekir,fibo seviyeleri takip edilebilir.
Kırmızı çizgi altı kapanışlarda dikkatli olmak gerekir.
Selamlar sn.mühendis nerelerdesin pek sesin çıkmıyor.Senin için indes yorumu.
4 haftadır kahve trendi dövüp duruyor üzerinde haftalık kapanışlarda trendler görüldüğü gibi.Fibo sev.takip edebilirsin.
Altta pembe çizgi ve haftalık pivot seviyesi 11.06 aylık pivot ve yeşil trend 10.41 seviyeleri takip.
geriye dönük sayfaları okudum ..faydalı bilgiler paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim kamu bankaları kesenin ağzını açtılar sektörleri canlandırmak için ucuz kredi desteğiyle
gyo takip listem belli arara paylaştım tekrar yazayım ygyo.ihlgm.yyapı.ozgyo.dzgyo.aksgy.vkgyo. gibi YTD
Yer İmleri