Sayfa 783/1001 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Erdoğan : Yeni açılan hastanelerin yollarını bizim zamanımızda yapılan anlaşma gereği ibb yapacaktı , fakat belediye maalesef malum zihniyete kaptırılınca bizim paramız yok yapamayız dediler bu yolları hemen biz yaptık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Diyarbakır'da koronavirüs tedbirleri kapsamında çarşamba gününden itibaren maskesiz dolaşmak yasaklanıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Vay anasini sayin seyirciler[emoji23][emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Yeni açılan hastanelerin yollarını bizim zamanımızda yapılan anlaşma gereği ibb yapacaktı , fakat belediye maalesef malum zihniyete kaptırılınca bizim paramız yok yapamayız dediler bu yolları hemen biz yaptık
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4. Ben el arabasi alacam bi tane... bana uygun paket var mi ??
    Bisan, Vakıfbank işbirliğiyle Bisan bisiklet alanlara özel 6 ay ödemesiz, %0,55'ten başlayan faiz oranları, 30.000 TL’ye ve 60 aya varan vade seçenekleri ile ile kredi fırsatı sunuyor .
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5. El arabası ile yola gidilmez

Ballandıra ballandıra anlatıyorlar, sanki geri ödemesi yok
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Ben el arabasi alacam bi tane... bana uygun paket var mi ??

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Erdoğan:"(Yunanistan'ın Ayasofya açıklaması) Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?"

Erdoğan: "Yunanistan kurusıkı atıyor. Türkiye'ye bu tür laf atılır mı? Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı bellidir."

Erdoğan:"(Yunanistan'ın Ayasofya açıklaması) Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?"

Erdoğan: "Yunanistan kurusıkı atıyor. Türkiye'ye bu tür laf atılır mı? Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı bellidir."
    Süleyman Şah türbesinde belli oldu, ne yapacağımız!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Fas kıyılarında Ispanyanın nasılsa taşlık yaşam olmayan bir adası kalmış, Fas oldu bitti yapayım dedi Ispanya 2 savaş gemisi gönderdi Fas arazi!

Devlet olmanın, gereği budur!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 783/1001 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •