Abi ne %3 4 u. Savcıların istifa edeceğini meslekten ABD deki davanın düşeceğini hayal ettiriyor secbul bize fiyat 40 lira diyor. 7 dolar diyor uçuş diyor hayallerinizle oynuyor
Abi ne %3 4 u. Savcıların istifa edeceğini meslekten ABD deki davanın düşeceğini hayal ettiriyor secbul bize fiyat 40 lira diyor. 7 dolar diyor uçuş diyor hayallerinizle oynuyor
Kalkınma Bankası 18 milyar kredi veriyormuş merkezden diye bir twit var başkanın twitterinse..
Kamu bankaları derken kalkınma imiş meğer..
Velhasili deniz suyu iyidir
Mehmet, bence zor ve hatta imkansız, tahsisli işi çok bozdu ama çökmedi. Devlet 16 lira verip bunu almaz. Bir çıkarı olması lazım. Secbul'un izlediği ons altın grafiği halkbank parite grafiği ona özel bir yapıt, şahsen başka bir yerde hiç görmedim bu şekil bir izleme. örneğin ons 1360 dolara düşebilir, düşerse o grafik nasıl çalışacak. secbul 2 yılı göz almış olabilir ama eskiler için 2 yıl uzun bir sürec. Bence bankacılık endeksine dünya geneli ile bakmak lazım. Tamam RTBAL almayalım 3 liradan alım 50 liradan satmayalım, ama neden bizim market 6 liradan 19 liraya gitti. buna benzer %50 verecek bir senet hiç mi bulunamaz.
Sürekli büyük analizler okumalar siciyor akla bitiriyor. Bu kadar karışık değil borsa. Ne gündemde ağa finans merkezi hlgyo vkgyo
Ne gündemde kanal İstanbul
...
Bugün trial vardı ertelendi mesela. William belki bitirecekti bugün bilmiyoruz günden bu idi ..
Neyse hayale devam emmmkk
Wiliam connely agaa ver dilekçeyi bitir su sureci belki belki değil
Ne konuşuyor bunlar yıllardır nedir nereye kadar...
Sadıktan nerede? gören var mı?
Albert Einstein çoğu insan tarafından dahi olarak görülür. Şu ana kadar yaşamış en etkili bilim insanı olmanın yanında teorik fizikçi, filozof ve yazardı. Bilime birçok katkı sağlamış Einstein’ın başarı sırlarını merak ediyor musunuz? İşte Einstein’dan 10 hayat dersi...
1. Merakınızın peşinden gidin "Benim özel bir yeteneğim yok. Yalnızca tutkulu bir meraklıyım."
2. Azim paha biçilmezdir "Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum."
3. Bugüne odaklanın "Güzel bir kızı öperken düzgün araba kullanan birisi, öpücüğe hak ettiği dikkati vermiyor demektir."
4. Hayal gücü güç verir "Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin önizlemesi gibidir. Hayal gücü bilgiden daha önemlidir."
5. Hata yapın "Hiç hata yapmamış bir insan yeni bir şey denememiş demektir."
6. Anı yaşayın "Ben geleceği hiç düşünmem, ne de olsa gelecektir."
7. Değer yaratın "Başarılı olmaya değil, değerli olmaya çalışın."
8. Farklı sonuçlar beklemeyin "Delilik: Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek."
9. Bilgi deneyimden gelir "Bilgi malumat değildir. Bilmenin tek yolu deneyimlemektir."
10. Kuralları öğrenin, daha iyi oynayın "Oyunun kurallarını öğrenmek zorundasınız. Böylece herkesten iyi oynayabilirsiniz."
8.madde halkbank için söylenmiş. bence.
Diyorsunuz peki..
![]()
Yer İmleri