Sayfa 64/94 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
Arama sonucu : 750 madde; 505 - 512 arası.

Konu: BAYRK - Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Anladim tabiki. Ama benimde anlatmak istedigim su: ben banka harici bir araci kurumla calisiyorum. Benim alim yaptigim veya sattigim hisseleri araci kurum kendine aliyormus gibi gosteriliyor. Yani o araci kurum uzerinden islem yapanlar kucuk yatirimci da olabilir.

Dunku 2milyon lot kimin elindeyse maca 2-0 onde baslayacak demektir.

Onemli olan tavan serileri bittiginde ayni hizda geri dusmemesi. Bunu kimse istemez tabiki. Ama elinde yuklu miktarda mal olan adam bir gun tavandan mallari satip bir kac taban serisi yapip tekrar mal toplama mantiginda olabilir. Bunlarin hepsini bekleyip, izleyip girecegiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence siz istisnasınız. Zaten aracı kurum adı üstünde aracılık ediyor, illa ki arkasında yatırımcılar var alanların. Benim gördüğüm ama banka kökenli olmayan aracılılar genelde trade amaçlı düşük komisyon ödeyen ve en az 1-2 milyon nakiti olanlar. Onlar yeterince toplarsa her türlü oyunu oynamaya başlarlar.

2. Bültende söz konusu halka arza ilişkin ayrıca "Kurulumuzun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği uyarınca, halka arz edilecek payların nominal değerinin yüzde yirmi beşine tekabül eden 2.312.500 TL nominal değerli paylar da satışa hazır bir şekilde bekletilmekte olup, söz konusu paylar, Şirket paylarının borsada oluşacak işlem fiyatının, halka arz fiyatının %25’inden fazla yükselmesi durumunda izahnamenin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayım tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde borsada satılabilecektir" ifadeleri yer aldı.

3.  Alıntı Originally Posted by Matmaca Yazıyı Oku
    Bültende söz konusu halka arza ilişkin ayrıca "Kurulumuzun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği uyarınca, halka arz edilecek payların nominal değerinin yüzde yirmi beşine tekabül eden 2.312.500 TL nominal değerli paylar da satışa hazır bir şekilde bekletilmekte olup, söz konusu paylar, Şirket paylarının borsada oluşacak işlem fiyatının, halka arz fiyatının %25’inden fazla yükselmesi durumunda izahnamenin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yayım tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde borsada satılabilecektir" ifadeleri yer aldı.
    Hocam o payları dün parça pinçik ettiler. Geriye kemikler bile kalmadı.

10.779.471 bekleyen

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben artık bekleyemedim bugün verdim benden alanda kazansın Biryerde şükür etmesini bilmeliyiz.. Allah bereket versin.. %60 kar
    Haa bundan sonra 1-2 tavan yapsa çok üzülmem.. Ama şöyle 4-5tavan yaparsa tabi şu anki kazanca göre % 100 kayıp olur ozaman kayıp büyük olur.. Artık hayırlısı herkese bol kazançlar dilerim..

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ben vermedim bakalım yarın ne olacak

7. alıcı bir milyon kalana kadar devam

Alıntı Originally Posted by eos Yazıyı Oku
    Ben artık bekleyemedim bugün verdim benden alanda kazansın Biryerde şükür etmesini bilmeliyiz.. Allah bereket versin.. %60 kar
    Haa bundan sonra 1-2 tavan yapsa çok üzülmem.. Ama şöyle 4-5tavan yaparsa tabi şu anki kazanca göre % 100 kayıp olur ozaman kayıp büyük olur.. Artık hayırlısı herkese bol kazançlar dilerim..

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok üzüleceksin gibi duruyor..işallah endexin düşüşü ile alım fırsatı verirde izde ek alım yapabilirz...ama bu gidişle zor...

Sayfa 64/94 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •