Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    New York’ta yemek alan 3 polis memurunun içeceklerine çamaşır suyu konuldu.

Polisler zehirlendi ve hastanede tedavi görüyorlar.

Yetkililer, polislere yediklerinize/ içtiklerinize dikkat edin çağrısı yaptı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    fark etmiyorki makbuzsuz alıp makbuzsuz satan o akdar çokyer var ki
    döviz burou sahiplerinini bir çoğunun ya kuyumcusu var ya kuyumcularla iç içe
    Onu nasıl yapıyorlar sivil bir memur döviz isteyip suç üstü olursa peki ne olur oranın hali

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen hafta dövizci arkadaşa gittim kan ağlıyor kimse vergi ödeyeceğim diye döviz almıyor sadece bozduranlar oluyor diyor .

10000 dolar için 100 dolar daha ver deyince kalkıp gidiyorlarmış

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    kamera var döviz bürolarında... döviz piyasasında tanınan bir müşteriysen ayaklının oraya varakçının karşısına takılırsın sonra bi şekilde ... işte öyle bir şey.... 1o bin kertik ve katları şeklinde gider işlemler onu diyeyim de
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. Ben döviz bürolarının olmasını doğru bulmuyorum.
    İşlem yapacak ya bankadan yapsın, ya da yine bankaların hava limanlarında açacakları sanj bürolarında alım satımı yapılsın.
    Çoğu banka ATM den de işlem yapabiliyor artık.

5. Kıdem tazminatı fermanı

O değil de kıdem tazminatı fermanına ne diyorsunuz?
    Şaka maka derken girdi girecek, kafaya koydu bizimkiler.
    Normal bir ülkede o ülkeyi o hükümetin başına yıkarlar. Türkiye'de ise oy oranı yükselir veya düşmez.

Şöyle de bir önerim var. Bu şekilde fondu kesintiydi derken devletimiz çok zorlanıyor, ekstra bir sürü prosedür.
    Şirket maaşımı doğrudan devlete yatırsın. Devletim bana her hafta 100 liralık BİM alışveriş çeki versin. A101 de olur harca harca bitmez Çocuk devlet okuluna nasıl olsa kitaplar bedave. Sağlık desen şehir hastaneleri bedave. Hava bedave, su bedave, oh missss. İçim açıldı

6.  Alıntı Originally Posted by Cücük yatırımcı Yazıyı Oku
    O değil de kıdem tazminatı fermanına ne diyorsunuz?
    Şaka maka derken girdi girecek, kafaya koydu bizimkiler.
    Normal bir ülkede o ülkeyi o hükümetin başına yıkarlar. Türkiye'de ise oy oranı yükselir veya düşmez.

Şöyle de bir önerim var. Bu şekilde fondu kesintiydi derken devletimiz çok zorlanıyor, ekstra bir sürü prosedür.
    Şirket maaşımı doğrudan devlete yatırsın. Devletim bana her hafta 100 liralık BİM alışveriş çeki versin. A101 de olur harca harca bitmez Çocuk devlet okuluna nasıl olsa kitaplar bedave. Sağlık desen şehir hastaneleri bedave. Hava bedave, su bedave, oh missss. İçim açıldı
    Cücük Bey,

Ne ictiyseniz,ismini yazsanizda biz de icsek..

Coronavirus Report [emoji837]
    @KoronaReport
    ·
    14m
    Yeni Zelanda'ya gelen koronavirüs vakalarının 7 Haziran’da İngiltere’den Yeni Zelanda'ya gelen aynı aileden 2 kadında tespit edildiği açıklandı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Son dakika… Tansiyon yükseliyor… Flaş iddia: Kuzey Kore iletişim ofisini havaya uçurdu
    Kuzey Kore'nin, Kaesong şehri yakınlarında Güney Kore ile olan iletişim ofisini havaya uçurduğu iddia ediliyor. Kuzey Kore ile Güney Kore arasında hafta sonunda tırmanan kriz bugün adeta zirve yaptı. Güney Kore sınırından Pyongyang yönetimine karşı propaganda amaçlı broşür ve balonların gönderilmesi iki ülke arasındaki tansiyonun yeniden yükselmesine neden olmuştu.

Kuzey Kore lideri Kim Jong- un'un kız kardeşi Kim Yo- jong, duruma sert tepki göstermiş ve askerlerin herhangi bir operasyona karşı hazır olduğunu dile getirmişti.

ORDU ALARM DURUMUNDAYDI

Kim Yo- jong'un ardından açıklama yapan Kuzey Kore Genelkurmay Başkanlığı ise, “Ordumuzu tampon bölgeye göndermek için harekât planı üzerinde çalışıyoruz. Hükümetin alacağı kararlar doğrultusunda hızlı adımlar atmaya hazırız ve alarm durumundayız” ifadelerini kullandı.

Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •