Sayfa 258/897 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Dün yazılanların çoğu silinmiş. Sayın akbağ, yanlış hatırlamıyorsam dün siz de yorum yaptınız fakat göremiyorum.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dün o kişi sizin basit idare hukuku hatırlatmanızı karine alarak bana ve bir iki diğer arkadaşa hakaretler yağdırdı. Daha bir çok şey yazdı. Admin o yazıları sildi.

Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Dün o kişi sizin basit idare hukuku hatırlatmanızı karine alarak bana ve bir iki diğer arkadaşa hakaretler yağdırdı. Daha bir çok şey yazdı. Admin o yazıları sildi.
    Olayın müsebbibi benim yani...

3. 3 yılda 5 inci mesajını, bizi uyarmak gibi bir iyi niyetle yazmış, 20 yıllık tecrübeli olduğunu iddia eden, 10-20 yıl mahkeme sürecinin bizi beklediğini iyi niyetle yazan ancak, yazdığı şeylerin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğunu gösteren, delilleriyle birlikte güzel bir cevap yazmıştım, silinmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Olayın müsebbibi benim yani...

Siz bu başlıkta tanıdığımız tavrına güvendiğimiz bir kişisiniz. Ama dün geceki tavrınız o kişi tarafından kullanıldı. Sizin basit hatırlatmanız onu cesaretlendirdi. Söylediğim budur. Fazlası değil.

Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Siz bu başlıkta tanıdığımız tavrına güvendiğimiz bir kişisiniz. Ama dün geceki tavrınız o kişi tarafından kullanıldı. Sizin basit hatırlatmanız onu cesaretlendirdi. Söylediğim budur. Fazlası değil.
    Sayın bezginbekir şu sayfada turgg konusunda sözüne itibar ettiğim ender insanlardansınız. Niyetim bu değildi. Böyle birşeye mahal verdiysem özür dilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Sayın bezginbekir şu sayfada turgg konusunda sözüne itibar ettiğim ender insanlardansınız. Niyetim bu değildi. Böyle birşeye mahal verdiysem özür dilerim.

Özre gerek yok. Sizin iyi niyetinize güveniyorum.

Bizde öyle anladık relax kardeş

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Banada benzer soyledi tarih verdi ama soylemek uygun olmaz. İmar isleri her an.her sey degisebilir..ytf

Sayfa 258/897 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •