Sayfa 279/897 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Nereye yükselmiş TURGG, 2015 yılı fiyatlarında. Her zamanki gibi hayal alemindesin.

Ben ATEKS gibi bir hisseyi alacak adam değilim üstadım. Sırf bir dostumun ricası üzerine 60K kadarcık almıştım. Benim aldığım hissenin kademelerinde milyon lotlar olmalı. Anladın sen onu.

Daha önce turgg taşımış....kademelerde birkaç lot....

Bugün...kademelerde milyon lot olmayan hisseyi almam demesi....yetmedi sen anladın onu gibi ifadeler....tuhaf çok tuhaf...!!!!!!

Kimlik değişimi...yaşlılık....alkol ertesi....pasif şizofren...

Kesin olan....ne dediği ne yaptığı bilinmeyen anlaşılamayan kişi...

Durum büyük ihtimal yaşlılık...neronların eksilmesi ve yorulması.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Maydonozcu abimin ufku açıktır. Geçmişte ezoterik alan ilan etmişti burayı.
    Büyük ada ruhbanları her gün bu arsayı kutsuyorlardı. Ruslar da almaya çalışıyordu.
    Ben durduğum yerdeyim ancak mevcut konjonktür bu sürecin bir süre daha beklemede kalacağını işaret etmekte. Gelecek görsem ne diye almayayım.

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birinde yer alan ‘Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’ arazisinin akıbeti belli oldu. Atatürk Havalimanı’na komşu, Bakırköy ilçesi Yeşilköy Mahallesi’ndeki arsa 2 defa gelir paylaşım modeliyle mülk sahibi Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkmış, her iki ihale de istenen değeri bulmadığı gerekçesiyle iptal edilmişti. Bir dönem inşaat firmalarının kıyasıya yarıştığı alan için son sözü arsa sahibi Emlak Konut GYO söyledi.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...proje-41547939
    Gördüğünüz gibi durum sandığınızdan kötü üstadım, adamlar İstanbul'un en kupon arsasını satamayıp kendileri proje yapmaya karar verdiler. Bankalara TRİ yoluyla geçen gayrimenkullerin sayısını devletin kendisi bile bilmiyor. Sektör bitik vaziyette. En azından yandaşları kurtarabilmek için kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. Size tavsiyem biraz etrafınıza bakın neler oluyor diye ?

Sayın patronun şanssızlığı şu ki çok muhtemelen 2021'in ikinci yarısında çıkmasını beklediğim gayrimenkul krizinde tarlası arsa olacak ancak hiç bir işine yaramayacak.

3. TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Artık kişisel atışma olmasa da biz imar durumu ve speğin hareketleri hakkında fikir beyin edenleri okusak...
    Bence özelden yazın birbirinize.. ateks mateks lateks artık ne varsa..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son yüzyıllık ödeme kolaylığı ve düşük faiz gayrimenkul krizini bitirdi. Elde gm kalmadı uygun yerlerde. Bizim arsa da merkezde.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Yeni arkadaşlar geçen yıl bu başlıkta yazdıklarımı iyi okusunlar. Hükümet İFM projesinin nihai tarihini 2022 olarak açıkladı ancak onlar da biliyor ki Brexit gerçekleşmeden İstanbul'da bu türden bir oluşuma gidilmesi pek mümkün olmayacak. Olsa da çok zaman alacak. İçerisinde TURGG arazisinin de olduğu bölge kesinlikle bu projeyle eşgüdümlü olarak bekletiliyor. Zamanı geldiğinde bir abimiz bunları yıllar önce yazmıştı diyeceksiniz. Bu coğrafyaya nasıl bir misyon biçildi henüz netleşmiş bir fikrim yok. Kafamda bir şeyler oluşmaya başlıyor ancak yazılacak kıvamda değil.

Şimdilik bu kadar. Herkese bol kazançlar dostlarım.
    Son düzenleme : Maydonozcu Kamil; 26-06-2020 saat: 13:22. Sebep: 2022 olarak düzeltildi

6.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Artık kişisel atışma olmasa da biz imar durumu ve speğin hareketleri hakkında fikir beyin edenleri okusak...
    Bence özelden yazın birbirinize.. ateks mateks lateks artık ne varsa..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vatandaşın elinde 1 lot turgg yok gelmiş yatırım yaptığım hisseyi bozmaya çalışıyor ben ve benim gibi birçok insan...

Gelelim sana ne hakla bana gönderme yapıyorsun ....bu sayfaya konulan yazıya burda cevap verilir...

İşine bak...engel butonu var basarsın görmezsin...öyle insanlara akıl verecek bi şeklinde yok kalan aklını kendine sakla.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Nereye yükselmiş TURGG, 2015 yılı fiyatlarında. Her zamanki gibi hayal alemindesin.

Ben ATEKS gibi bir hisseyi alacak adam değilim üstadım. Sırf bir dostumun ricası üzerine 60K kadarcık almıştım. Benim aldığım hissenin kademelerinde milyon lotlar olmalı. Anladın sen onu.

Seninle alakası olmayan kademesinde üç beş lot olan ateks hissesinden binlerce lot alıyorsun arkadaşının hatırına...

Hiseyi aldıktan sonra veryorsun ayarı bakırköyde şöyle arsası var yünü var kılı var 12-15...20 tllerden bahset....

Millete ver gazı 8 tlden ateksleri sat...

Senin gibilere insanlık aleminde ne denir...

Hele bi yaz delikanlı gibi ben demeyim...

Ben yazıp yasak yemiyim...sen yaz senin gibilere bu alemde ve dahada önemlisi insanlık aleminde ne denir...!!!!!....?????

8. Millete ver gazı 8 tlden ateksleri sat...

Senin gibilere insanlık aleminde ne denir...

Hele bi yaz delikanlı gibi ben demeyim...
    Ben 6.80 den ATEKS toplamaya başlamadan önce patronun adamları 4 TL den bahsediyordu o başlıkta. Merak eden açsın okusun. Ne zaman ben ve arkadaşlarım girdi satışlar bıçak gibi kesildi kağıtta. Sen ne biliyorsun da bunları yazıyorsun bana. Sen kimsin yahu ?

Burada yazma konusuna gelince.. Şu başlıkta eli ayağı tutar; gerçeklere dayalı senaryolar yazan tek adamım ben. Halâ ve hala, bu uzayıp giden sürecin Kartal belediyesindeki 1-2 zavallı memurdan kaynaklandığını düşünen arkadaşlara hitaben yazıyorum bunları. Lütfen bana sataşmaktan da vazgeç, psikolojin fena halde bozulmuş farkındayım ancak çaresi bende değil. Yatırım yaptıysan yaptın bana mı sordun ? Yazılarımı görmek işine gelmiyorsa engelle.

Sayfa 279/897 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •