Spek inatçı çıkarmamak için biz de ondan inatçı satmamak için. bakalım hangi taraf kazanacak. ha ortada buluşup anlaşalım diyorsa spek o vakit 20-50 arasında bizi indirebilir trenden aksi taktirde tren nereye biz de içinde oraya.
Spek inatçı çıkarmamak için biz de ondan inatçı satmamak için. bakalım hangi taraf kazanacak. ha ortada buluşup anlaşalım diyorsa spek o vakit 20-50 arasında bizi indirebilir trenden aksi taktirde tren nereye biz de içinde oraya.
birazdan şelale operasyonunu baslatır spek
Sizlerin işi uzun ben 15 te vermediğime pişman oldum. 15'i bir daha görsede versem.Hatta yaklaşırsa bile vereceğim. Spek kendisinden başkası kazanmasın diyor ve senelerce kimseyede bir şey kazandırmadı bence.YTD
Ulak projesinin ana ortaklarından biriyiz bu bile benim hisseyi 2023 kadar taşımam için bir neden. Benim için bir problem yok ne yapayım yılda yüzde 7 ile Vadeli ye mı bağlayayım hiç isim olmaz. Bırakalım geçen de dediğim gibi kendisi düşünsün günlük al sat ile ne kazanabilir parası yatıyor en az 3 senedir belki de daha fazla. Bu arada diğer kağıtlar aldı başını gidiyor hatta 3 senedir vadeliden de iyi kaybetmiştir. Zaten güçlü bir spek eminim bir yol haritası vardir kendisinin benim maalesef yok.
Yer İmleri