Sayfa 405/775 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 6197 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1. Spek inatçı çıkarmamak için biz de ondan inatçı satmamak için. bakalım hangi taraf kazanacak. ha ortada buluşup anlaşalım diyorsa spek o vakit 20-50 arasında bizi indirebilir trenden aksi taktirde tren nereye biz de içinde oraya.

birazdan şelale operasyonunu baslatır spek

3. Sizlerin işi uzun ben 15 te vermediğime pişman oldum. 15'i bir daha görsede versem.Hatta yaklaşırsa bile vereceğim. Spek kendisinden başkası kazanmasın diyor ve senelerce kimseyede bir şey kazandırmadı bence.YTD

Alıntı Originally Posted by gezgin14 Yazıyı Oku
    Sizlerin işi uzun ben 15 te vermediğime pişman oldum. 15'i bir daha görsede versem.Hatta yaklaşırsa bile vereceğim. Spek kendisinden başkası kazanmasın diyor ve senelerce kimseyede bir şey kazandırmadı bence.YTD
    al sat yapan kazandı epey bir miktar lakin spekın amacı para kazanmak degıl hacımlı anı yukselıslerı saymazsak yaptıgı ıslemler cogu zarar..şirket senın hısse senın zarar etsede mantık olarak zarar yok bu kısımda sızın dedıgınıze gelıyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by sanscent2020 Yazıyı Oku
    Vallahi siz bilirsiniz sonra alıcı bulursanız verirsiniz bugün bile 14 altina salabilir benden söylemesi ytd
    14.23 altı kıyamet dediğinin ertesi gün 14.57 gördü. Valla boş adamsın.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    al sat yapan kazandı epey bir miktar lakin spekın amacı para kazanmak degıl hacımlı anı yukselıslerı saymazsak yaptıgı ıslemler cogu zarar..şirket senın hısse senın zarar etsede mantık olarak zarar yok bu kısımda sızın dedıgınıze gelıyoruz.
    Sayın eksina bu hisse bedelsiz verdiği zaman bile milleti ağlattı kazandırmadı diyebilirim. Bence bu hisse al yat bekle kazan hissesi değil. Aşağılardayken alıp ani yükselişte satarsan kazanabilirsin gibime geliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ulak projesinin ana ortaklarından biriyiz bu bile benim hisseyi 2023 kadar taşımam için bir neden. Benim için bir problem yok ne yapayım yılda yüzde 7 ile Vadeli ye mı bağlayayım hiç isim olmaz. Bırakalım geçen de dediğim gibi kendisi düşünsün günlük al sat ile ne kazanabilir parası yatıyor en az 3 senedir belki de daha fazla. Bu arada diğer kağıtlar aldı başını gidiyor hatta 3 senedir vadeliden de iyi kaybetmiştir. Zaten güçlü bir spek eminim bir yol haritası vardir kendisinin benim maalesef yok.

8.  Alıntı Originally Posted by altar237 Yazıyı Oku
    Ulak projesinin ana ortaklarından biriyiz bu bile benim hisseyi 2023 kadar taşımam için bir neden. Benim için bir problem yok ne yapayım yılda yüzde 7 ile Vadeli ye mı bağlayayım hiç isim olmaz. Bırakalım geçen de dediğim gibi kendisi düşünsün günlük al sat ile ne kazanabilir parası yatıyor en az 3 senedir belki de daha fazla. Bu arada diğer kağıtlar aldı başını gidiyor hatta 3 senedir vadeliden de iyi kaybetmiştir. Zaten güçlü bir spek eminim bir yol haritası vardir kendisinin benim maalesef yok.
    Sayın Altar237 ,
    2023 yılında Netaşın nerelerde olacağını düşünüyorsunuz ?
    Sizce 2023 yılında kişibaşı GSMH ne olur , döviz kurları ne olur?

Sayfa 405/775 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •