Sayfa 406/775 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

Alıntı Originally Posted by altar237 Yazıyı Oku
    Ulak projesinin ana ortaklarından biriyiz bu bile benim hisseyi 2023 kadar taşımam için bir neden. Benim için bir problem yok ne yapayım yılda yüzde 7 ile Vadeli ye mı bağlayayım hiç isim olmaz. Bırakalım geçen de dediğim gibi kendisi düşünsün günlük al sat ile ne kazanabilir parası yatıyor en az 3 senedir belki de daha fazla. Bu arada diğer kağıtlar aldı başını gidiyor hatta 3 senedir vadeliden de iyi kaybetmiştir. Zaten güçlü bir spek eminim bir yol haritası vardir kendisinin benim maalesef yok.
    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/oze...daveti/1890953
    netaşın adını bile geçmiyor

2. Demin yazdıklarımı sildim bir anda kendimi netaş 'ın avukatı sandım sonuçta herkesin yatırım kararı kendini bağlar. Iyi tatiller.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ilk...zmette/1564298

Alıntı Originally Posted by altar237 Yazıyı Oku
    Demin yazdıklarımı sildim bir anda kendimi netaş 'ın avukatı sandım sonuçta herkesin yatırım kararı kendini bağlar. Iyi tatiller.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ilk...zmette/1564298
    Ulak varken netaş yaparken bu işleri ürün satış işine baslamaya basladıgı zaman bu şirket cıkı verdı bırden. Netaşın yapması gereken işleri bu şirket yapmaya başladı. Bu işleri bu şirket yapıyor ise netaş ne yapıyor dıye yazmıstım bir ara....
    Ulak da zaten çalışmıyor kullanıcı sayısı artınca cortluyormus o yuzden operatörler ilgi göstermiyor.

4. Ulak fos çıkmışa benziyor maalesef. Ama ZTE isterse Netaş 5G de ülkemizde tek başına söz sahibi olabilir. Belki ortadoğu, afrika ve avrupa ülkelerine de Netaş üzerinden 5G işini pazarlar ise neler olucağını siz düşünün. Ha ZTE bunu yapar mı şuan için hiç zannetmiyorum. Şirketi aldığından beri tek çivi bile çakmamış firma bundan sonra ne yapacak hep beraber göreceğiz. Allah ömür verirse tabi.
    Şu da var ki netaş sadece 4,5 G ve 5G işi yapmıyor. Nerdeyse yapmadığı iş yok bu sebeple hala netaşa güveniyorum ve hala netaştayım ve hedefime ulaşana kadar da netaştayım.

TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hisse geçen hafta 14.00-14.50 arasında oyalandı. Bu hafta alt destek olan 13.70-80 ve dirençleri olan 15.00-50 takip edilebilir.

* 5G bu aralar konuşulmaya başlandı ve daha da artarak konuşulacak.
    * Fiber altyapı meselesinde TURKCELL ve TTKOM un yeni pozisyonları yatırım sürecini öne çekebilir.
    * "10 yıl öncede hisse bu fiyatlardaydı" muhabbeti.
    Nasip...

YTD.
    Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur.

6. Günaydın ,
    Ben çorba parasını alıp kaçtım. Kalanlara bol kazanç. Üstümden bir ağırlık kalktı gibi nedense

7. Karpuz yata yata büyürmüş... Netaş da öyle büyüyecek.. Maşallah..!
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Karpuz yata yata büyürmüş... Netaş da öyle büyüyecek.. Maşallah..!
    Karpuz kelek çıkmasında.

Sayfa 406/775 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •